Fókusz

Mr. Big Budapesten forgat!

Hubai AntalHubai Antal

2016. április 11. 17:30

A 21. századi szingli és nem szingli nők talán egyik legnagyobb bálványa. Ő Chris Noth, vagy, ahogy a legtöbben ismerik a Szex és New York című világhírű tévésorozatból, Mr. Big. A 61 éves hollywoodi sztár éppen Budapesten forgat és interjút adott a Fókusznak. Mesélt gyerekkoráról, sorozatbeli partneréről, Sarah Jessica Parkerről és budapesti élményeiről is.

 

Szombat este az izraeli nagykövet magánrezidenciájára kapott meghívást a Fókusz, ahol egy rendhagyó születésnapot partyt tartottak. Az izraeli származású éppen Budapesten forgató hollywoodi színésznő, Moran Atias 35. születésnapját ünnepelte, az ő tiszteletére tartottak fogadást.

Moran és Mr. Big több hónapot töltenek együtt, a Tyrant, azaz Zsarnok című amerikai sorozatot forgatják. Tavaly Magyarországon készült a második évad, és úgy döntöttek, hogy a harmadikra is maradnak. A sorozat egy közel-keleti zsarnok fiáról szól, aki Amerikába költözött, és családjával szerény körülmények között él. Egy esküvő miatt azonban hazalátogat, és ott ragad. Hatalmi harc kezdődik, miközben a családja Amerikában várja vissza.
 
 

A Tyrant című sorozat főszereplőit meghívták a nagyköveti születésnapi bulira, így este nyolckor betoppant Chris Noth, azaz Mr. Big. Szemlátomást mindenki rá várt. Miután köszöntötte a nagykövet, ő maga is meglepődött, amikor meglátta a kameránkat. Köszöntötte a születésnapost, majd jókedvűen válaszolt a kérdéseinkre. A színész jókedvűen beszélgetett és fotózkodott a főleg filmesekből, nagykövetségi barátokból és izraeli üzletemberekből álló társaságban. Magyar vörösbort kortyolgatott és arról mesélt, hogy nem ismeretlen neki Kelet-Európa.
 
 


Chris Noth először a 90-es években tűnt fel az Esküdt ellenségek című sorozatban. Az igazi áttörést a karrierjében az 1998-ban bemutatott Szex és New York című filmsorozat hozta meg neki. A szingli nők kalandjairól szóló sorozatban ő volt Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker nagy szerelme, Mr Big. Chris Noth a nők bálványa lett.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!
#Fókusz#mr. big#forgatás#filmsztár#chris noth#szex és new york#exkluzív

Címlapról ajánljuk