Fókusz

Polyák Lillára újra rátalált a szerelem

Fehér IstvánFehér István

2016. március 4. 18:00

Először szólal meg azóta, hogy párjával bejelentették, zátonyra futott a házasságuk. Polyák Lilla majdnem húsz évig volt együtt Homonnay Zsolttal. Fél éve kezdett új életet, amelyet ma már új szerelmével is megoszt.



Tavaly ősszel derült ki, hogy egy sokak által példásnak tartott kapcsolat ért véget. Közel húsz év együttlét és tizenhat, házasságban eltöltött év után, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt útjai külön váltak! Az ország legnépszerűbb musical sztárja mára új erőre kapott és bombaformában van. Fiatalkori nagy szerelem, rengeteg közös siker, lemezek, fellépések, valamint házasságuk gyümölcsei, két gyönyörű fiú. A Madách és az Operettszínház sztárjainak kapcsolata túlzás nélkül, sokáig filmbeillő volt. Lilla azt mondja, mindig is úgy gondolta, hogy valóban egy életre szólóan házasodtak össze, de sajnos az elmúlt 1,5-2 évben kapcsolatuk egyre komolyabb válságba került.



Lilla most két kisfiával, a 12 éves Zsomborral és a 9 éves Bulcsúval él együtt. Az ő nevelésüket továbbra is közösen tervezik Zsolttal. Polyák Lilla a válás után is köszöni szépen, jól van és bár rendkívül nehéz időszak áll mögötte, úgy érzi, hogy boldogan készül a közelgő 40. születésnapjára.

A Fókusz teljes adását visszanézheti az RTL Moston!
#Fókusz#polyák lilla#boldogság#új élet#család#Karrier#színház#szerelem#válás

Címlapról ajánljuk