Fókusz

A legfurább szerzetek és lenyűgöző produkciók a Got Talent színpadán

Hubai AntalHubai Antal

2015. november 7. 19:00

A Fókusz Plusz után azonnal kezdődik a Hungary's Got Talent imáron ötödik válogatója. A műsor hétről hétre vezeti a a nézettségi listákat, a show színpadán lenyűgőző és egészen szokatlan produkciókat is láthattunk. Itt van például a fiatal szobrászművész, aki festőművész barátjával a világon egyedülálló látványt produkál. Vagy az anyuka, akinek legfiatalabb rúdtáncos tanítványa a saját öt éves kislánya.

Nagy Jonathán azaz Magic Johnny nemcsak szétvagdosta elvileg párját és bűvészsegédjét, de két másik lányt is elővarázsolt a dobozból a Hungary’s Got Talent válogatásán.  Hogy hogy fért be három szépség oda azt még mindig nem tudjuk. A 20 éves bűvésszel többször találkoztak már korábban a Fókuszban. Két éve egy stadionban egy tűzpiros luxus sportautót tüntetett el Jonathán a kamera szeme láttára. Akkor a magyar bűvésztársadalom több tagja is megszólalt és megpróbálták leleplezni a trükköt.

Jonathánt a leleplezés kísérletek egyáltalán nem zavarták, sőt még abban az évben egy újabb trükkel állt el. Az egyik vidéki busztársaság 8-10 tonnás járművét tüntette el, úgy hogy közben a kamera nem állt le, ráadásul barátai fogták a buszt közben, civilekkel állta pedig el a jármű útját. Jonathánnak bejött a dolog, óvodás szerelem lett a vége. Később tanároknál kezdett el először kártyatrükköket tanulni, majd az illúziók világa felé fordult. Rendszeresen fellép bűvészestéken, de akkor miért vállalkozott a Hungary’s Got Talentre?
 

#Fókusz#hungary's got talent#tehetségkutató#zsűri#kovács patrícia#horgas eszter#csuja imre#linczényi márkó#fókusz plusz#hubai antal

Címlapról ajánljuk