Fókusz

Pechsorozat miatt nem sikerült az áttörés

Hubai AntalHubai Antal

2015. október 22. 16:30

A Hungary’s Got Talent múlt szombati válogatójában feltűnt peches bűvészekre mi is pont úgy csodálkoztunk rá, mint a nézők. Aztán egyik riporterünk kutakodott az emlékeiben, és az archívumunkban és kiderült, mi már láttuk egyikük hipnotikus előadását, ahol a szombatihoz hasonló szürreális élményben volt részünk.

Már a tűzgyújtás sem sikerült neki a galamb elszállt, a titkos ajtó pedig beragadt. Ekkora pechszériát, mint amennyi Barbarát érte múlt szombaton a Hungary’s Got Talentben, bűvészprodukcióban még nem láttunk.

Mi magunk is meglepődtünk, amikor Larry Hypnox nevét beírtuk a Fókusz archívumának keresőprogramjába. Kiderült ugyanis, hogy a férfi 7 éve már szerepelt nálunk. A már-már elfeledett felvételen otthonában fogadott minket és több egyszerű trükköt is bemutatott a kezével. Lehet, hogy ha ezzel próbálkozott volna a Hungary’s Got Talentben nagyobb sikert ér el. 

Akkor sem jött össze 100 százalékosan minden trükk, pedig Larry akkor már bevallása szerint 27 éve volt a pályán.

Hypnox-szal ellentétben Badár Tamás már az első pillanatban megugrotta nálunk a lécet kártyatrükkjével a Hungary’s Got Talent büféjében. A fiú szombat este járul majd a zsűri elé, ahova elkísérte édesapja, a humorista Badár Sándor. Apa és fia hosszabban is mesél ITT!
#Fókusz#hungary's got talent#tehetségek#badár sándor#badár tamás

Címlapról ajánljuk