Fókusz

Sikersorsok és félresiklott életek - mire számíthat egy sztárcsemete?

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2015. október 15. 16:00

Vajon előny vagy hátrány híres szülők gyermekének lenni? Vannak, akik túlszárnyalják szüleik népszerűségét, míg mások épp a hírnév miatt nem találnak soha magukra. Sikersorsok és félresiklott életek következnek.

Nem minden arany, ami fénylik – tartja a mondás, de a sztárok világában ez különösen így van. Angelina Jolie élete sosem volt botrányoktól mentes. Egy évvel ezelőtt került elő egy videó a sötét múltjából, amikor még drogfüggő volt. Jon Voight lányaként már gyerekkorában a vörös szőnyegen vonult végig.

Szabó Zsófi a nemzet színésze, Szabó Gyula lánya. Bár édesapja eleinte nem támogatta, Zsófinak sosem volt kérdés, milyen pályát választ magának. Ám, ha édesanyja nem fogta volna ennyire szigorúan, most nem ülne itt. Azt mondja, neki mindig duplán kellett bizonyítania. A név kötelez. A Zsófival készült teljes interjút megnézhetik ITT
!

Ez olykor nyomasztó is lehet, hiszen roppant nehéz kilépni a híres szülő árnyékából.

Michael Douglas-nek ez kiválóan sikerült, hiszen még édesapján, Kirk-ön is túltett. Martin Sheen
és fia, Charlie is mindketten híres színészek, akárcsak Donald Sutherland és a 24 sztárja, Kiefer. Apja nyomdokaiban haladt Bruce Lee fia, Brandon is, szörnyű az egybeesés, de még haláluk is hasonló volt. Julio Iglesias gyermeke, Enrique is sikeres énekes.
#Fókusz#híres szülők#sztárcsemete#hírességek#szabó zsófi#szabó gyula#haumann péter

Címlapról ajánljuk