Fókusz

Újra színpadon a Grease musical, a címszerepekben: Kiss Ramóna és Vastag Csaba!

Fehér IstvánFehér István

2015. október 12. 15:33

20 évvel az utolsó magyar Grease-előadás után, újjászületik a klasszikus musical, ezúttal a 2008-as Broadway-előadás mintájára.
 

Kiss Ramóna és Vastag Csaba imádnak vezetni, a Fókusz pedig régi álmukat valósította meg, amikor beültette őket egy gyönyörű, több mint fél száz éves autócsodába.
 
Csabi gyermeki lelkesedéssel vetette bele magát a járgányba, és alig akarta átadni a kormányt Ramónának. A meglepetésünk nem volt véletlen!  Ramóna és Csaba a Grease színpadi feldolgozásának főbb szerepeiben alakít, az akkori fiatalok pedig hasonló autókkal jártak.
 
Rami nem jött zavarba a daloktól, hiszen 8 évig zongorázott és énekelt, két éve pedig nagy sikerrel szerepel a Madách Színház, Poligamy című zenés vígjátékában is.
 
A főpróba előtti utolsó gyakorlás, a főszereplőknek Szurdi Miklós rendező ad néhány jó tanácsot. Az előadásban a táncnak legalább olyan nagy szerepe van mint a zenének.
 
Csabi csak egy dolgot tesz nehezen a magáévá. Ahogy a filmben, a főszereplőnek színpadon is nagyképűnek kell lennie. 20 évvel az utolsó magyar Grease-előadás után, tehát újjászületik a klasszikus musical, ezúttal a 2008-as Broadway-előadás mintájára.


 
#Fókusz#grease#lékai-kiss ramóna#vastag csaba#musical

Címlapról ajánljuk