Fókusz

Hungary's Got Talent: a négy zsűritag felkészült, de őket is sikerült meglepni

Hubai AntalHubai Antal

2015. október 10. 20:00

Több héten keresztül nézhetjük majd tátott szájjal, elborzadva vagy éppen mosolyogva az önjelölt tehetségeket. Előtte azonban ismerjük meg egy kicsit közelebbről a négy zsűritagot, akik értékelik majd őket.

A Valami Amerika gengsztere, Bala, az Üvegtigrisek Csokija és az Argo című filmek Traktora most egészen új oldaláról mutatkozik meg. Csuja Imre több mint 100 magyar színdarabban szerepelt már, kedvencei a görög klasszikusok és Shakespeare művei.

Kovács Patrícia színésznő több tucatnyi színdarabban, tévéfilmben szerepelt vagy adta hangját világhírű sztároknak. Korábban az egri Gárdonyi Géza színház tagja volt, közel 10 éve viszont szabadúszó.   
A 37 éves színésznő életét másfél éve kislánya, Hanna határozza meg legfőképp. Nem szívesen mutogatja kislányát, júniusban azonban megmutatta a Reflektor stábjának. Patrícia azt mondja, a kislányában azt bírja a legjobban, hogy a család élete teljesen rendszertelen, ő mégis kiválóan alkalmazkodott ehhez.

Patríciával nem véletlenül az állatkertben futottunk össze. Fontos hely ez számára, mivel itt ismerkedett meg szerelmével, Péterrel, akivel 5 éve házasodtak össze. A férfi egy illegális szőrmék elleni küzdelemről szóló sajtótájékoztatót tartott.

Horgas Eszter világhírű fuvolaművész, akivel viszont most nem gyönyörű ruhában egy koncertre készülve forgattunk, hanem otthon, Remeteszőlősön kerestük fel. Éppen rendszeres reggel programját űzi, az erdőben sétál egy órát.

A zsűri negyedik tagja Linczényi Márkó, a The Kolin nevű zenekar énekese. A 2008-ban alakult szinti-pop banda kétszer megnyerte az MTV legjobb magyar előadó címét és mindkétszer jelölték őket a European Music Awards legjobb európai előadó címére. A díjátadó gálára rajtuk kívül csak egyszer jutott ki még magyar zenész.
 
#Fókusz#zsűri#hungary's got talent#horgas eszter#kovács patrícia#linczényi márkó#csuja imre#fókusz plusz#tehetségkutató#hubai antal

Címlapról ajánljuk