Fókusz

Egy egész napot tölthettünk Dobó Katáékkal

Fehér IstvánFehér István

2015. október 7. 14:57

Dobó Kata és Anger Zsolt ritkán enged betekintést az életükbe, a Fókusszal kivételt tettek, és vendégül láttak minket egy igazán finom ebédre. De előtte még Katát elkísérhettük délelőtt, azután hogy elvitte óvodába 3 éves kislányát, Szofit. Arról is beszélt, hogy mi az, ami lelki feltöltődést jelent számára.

Kata épp fogorvosnál jár. Azt mondja, évtizedek óta fogmániás, azért is, mert a szüleitől rosszakat örökölt. A mosolya modellként, majd színésznőként is az egyik legfontosabb „munkaeszköze”. Most is igyekszik bebiztosítani magát, hogy ne legyen gondja a fogaival. Mindig szívesen állt oda az egészség megőrzés és a különböző betegségek megelőzésének ügye mellé, most a rendszeres fogászati szűrés mellett kardoskodik.

Idén múlt 41 éves és nagyon jól érzi magát a bőrében, odafigyel nem csak a lelkére, de a testére is, ahogy ez a közösségi oldalára feltöltött képekből is látszik. Évek óta, amikor ideje engedi, speciális jóga órákra jár. Kata három színházban is játszik, szinte minden este színpadon van. A közelmúltban az egyik legjobb barátnőjének, Oroszlán Szonjának a szerepét is átvette. De több mint egy éve ismét a magánéletével foglalkoznak az újságok, miután szétváltak útjaik a párjával, kapcsolatuk baráti maradt és a lányukat közösen nevelik.

Új párja, Anger Zsolt, akivel az egyik leggyakoribb kikapcsolódásuk – a különböző színházi előadások megnézésén túl – a konyhai tüsténkedés.
#Fókusz#házaspár#dobó kata#anger zsolt

Címlapról ajánljuk