Fókusz

Ők voltak az 1 perc és nyersz! legnagyobb nyertesei!

Czakó JózsefCzakó József

2015. október 2. 18:35

Férfiak és nők, apák, anyák, házaspárok, testvérek és barátok. Egy valami közös bennük, nem félnek megküzdeni céljaikért, kitartanak a végsőkig…

Ma este a híradó után még egyszer, utoljára felhangzik az 1 perc és nyersz 3. szériájának főcíme. Augusztus végétől minden este együtt izgulhattunk a bátor és ügyes játékosokkal. Például Krisztinával.

A csinos testnevelő tanár egy 7 gyermekes családban nevelkedett Egerben. Testvéreivel egy pici lakásban él, de szeretne saját lakásba költözni. Erre is gyűjtött. Krisztináért az egész iskola együtt izgult, 1 milliót nyert, ami jól jön majd a lakásvásárláskor.

Nagy a boldogság Bajnokéknál is. Bori és édesapja Imre, 2 milliót nyert, amit a lány tanulmányainak finanszírozására fordítanak majd. És most elárulnak egy nagy titkot. Ők annyira komolyan vették a játékra felkészülést, hogy a játékosok felkészítő tábora után ők még egy hét közös gyakorlást adtak maguknak.

Stadler Zsóka, Érd összetéveszthetetlen vörös hajzuhataga is készült, hiszen a cél nem kisebb, mint házuk tetőterének befejezése. 500.000 ezer forintos nyereménye és a megtakarított pénz éppen elég lesz arra, hogy az utolsó simításokat is elvégezzék és lakható legyen a tetőtér.

A pici Kátyával sétál Anita és Szilveszter. A fiatal pár 2 millió Forinttal gyarapodott, nyereményüket már meg is kapták. Anita szemműtétjéért vállalták a kihívást, ugyanis sokdioptriás szemüveget vagy kontaktlencsét kell viselnie, amitől szeretne megszabadulni. A 2 milliós nyeremény bőven fedezni fogja a korrekciós műtétet, ami egy hét múlva lesz. A fiatal anyuka életminőségében ez óriási változás lesz.

Lilla önzetlenségére nehéz szavakat találni. Barátnőjéért küzdött, a szigetszentmiklósi lány és 3 millió Forintot nyert. Egy életre szóló élmény volt számár a műsor, amit már százszor visszanézett és mindig izgult, hogy meg tudja-e csinálni? A játék arra is jó volt, hogy jelentkezzenek olyan segítőkész emberek, akik tudják támogatni Bettit a mindennapokban.

Az egy Perc és Nyersz idei szériája ma este véget ér.

Hétfőtől egy új vetélkedőt láthatnak ebben az időpontban, a Konyhafőnök vadonatúj évada minden eddiginél izgalmasabb gasztroélményeket ígér.
 

#Fókusz#1 perc és nyersz!#nyertesek

Címlapról ajánljuk