Fókusz

Visszatért a Barátok köztbe Som-Balogh Edina

Fehér IstvánFehér István

2015. június 22. 18:30

Családi terveibe avat be minket Som-Balogh Edina, akinek továbbra is az anyaság a legfontosabb szerep az életében. A kis Noelt rövid időre hagyta csak magára, hiszen hétfőn este újra feltűnik a Barátok köztben. Férjét is a sorozatnak köszönheti, Krisztián zeneszerzőként közreműködik a produkcióban és megismerkedésük már 5 éves múltra tekint vissza, filmbe illő esküvőjüket 3 éve, nyáron tartották. Fehér István riportja.

A családi állatkerti séta gyakori program náluk, mindannyian nagy állatbarátok, ezért is amikor decemberben beköltöztek Pest környéki családi házukba, Edina mindenképp szeretett volna egy kutyát. Nala az új családtag fél éve érkezett hozzájuk, és most már közel 30 kilós de így is jó barátja Noelnek.

Edina és Krisztián kapcsolatát az elmúlt öt év még jobban megerősítette, ezért is szeretnének testvért Noel mellé. Ahogy mindenkinél, úgy köztük is vannak nehezebb, problémás időszakok, de ezekbe ritkán avatják be a barátaikat.

Hétfőn este este tehát Edina újra Barátok közt lesz. Annyit elárulhatunk még, hogy az események annyira bonyolódnak, hogy a végén Kinga is segítségre szorul majd.
#Fókusz#visszatérés#som-balogh edina#Barátok közt#kinga#anyaság

Címlapról ajánljuk