Fókusz

Pákó menni Afrika

Czakó JózsefCzakó JózsefPolyák AlexandraPolyák Alexandra

2014. november 3. 13:46

Az egyre éhesebb celebek nem várták, és két nap alatt teljesen ki is készültek tőle. Pákó meglepetés csomagként pottyant péntek este a tábortűz mellett finom falatokról álmodozó társaság közé. A Fókusz rakta fel a Dél-Afrikába induló gépre, de előtte még a válási papírokat is be kellett szereznie.

Fekete Pákónak a legrövidebb út Afrikába a csepeli bíróságon keresztül vezetett. Pákó ugyanis 1999-ben itt vált el első feleségétől. Ahhoz, hogy Afrikába utazhasson, meglepő módon ennek az igazolására is szüksége volt. A Dél-Afrikai Nagykövetségen várva egy óra múlva már a vízum ígéretével jöttek ki. Nem volt ilyen egyszerű dolga, amikor tavaly januárban próbált meg Afrikába utazni a Bamakó Rally mezőnyével. Akkor marokkói vízum híján leszállították a kompról. Mélypont volt ez, amikor az egész túra folytatása kérdésessé vált. Aztán mégis eljutott Afrikába…. és nem lehetett kétséges, hogy a dél-afrikai dzsungelbe is kijut.

2008-ban Pákó az Argentín dzsungelbe is meglepetés játékosként érkezett. Fogalmazzunk úgy, hogy hősiesen helyt állt, de mégis volt, amikor elsírta magát. Ezt idén sem zárja ki.
Pákó – szokás szerint – hihetetlenül feldobott volt. Nem csoda, a ködös novemberből a napfényes novemberi tavaszba repülhetett. Még ha nélkülöznie is kell.

#Fókusz#pákó#Celeb vagyok, ments ki innen!#dzsungel#dél-afrika#utazás#vízum

Címlapról ajánljuk