Fókusz

Bódi Sylvi pucéran csobbant a patakba

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2014. október 17. 14:49

Bár Bódi Sylvi pár hete azt mondta, hogy nem vetkőzik többet nyilvánosság előtt, elég szépen ledobta magáról a ruháit, és vígan lubickolt a dél-afrikai folyóban. Mindeközben Krasznai Tünde balhéja, és Dudás Miki kiesése így már nem lehetett vezető hír.

Sylvi meztelen fürdőzése

Bódi Sylvi Angélával együtt félmeztelenül bulizott a fiúkkal. Egyikőjük sem szégyellős, így Sylvi már rutinosan fürdik a kamerák előtt. Miki ennek biztos örül, hiszen eléggé összemelegedett a lánnyal masszázs közben.  

Dudás Miki pedig szinte újjászületett kiesése után. Végre rendes adagot vacsorázhatott, és rá sem lehetett ismerni. A 23 éves sportoló beismerte: örül, hogy az ő nevét mondták ki Balázsék. Krasznai Tündével már kevésbé jött ki. Nem volt túl aktív a táborban, mégis sikerült az egyik legnagyobb balhéban részt vennie Mikinek. Az énekesnővel nagyon csúnyán összevesztek.

Miki és Angéla végre élvezhetik a luxust. Most még süttetik a hasukat a medence partján, ám nemsokára elindulnak haza, és a fiú végre újra élvezheti majd az otthoni kosztot.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

 
#Fókusz#bódi sylvi#vetkőzés#Celeb vagyok, ments ki innen!#dudás miki#krasznai tünde

Címlapról ajánljuk