Fókusz

Celeb vagyok, ments ki innen: Kik mennek a dzsungelbe?

Polyák AlexandraPolyák Alexandra

2014. szeptember 18. 14:26

8500 km-re Magyarországtól, elzárva a külvilágtól és a civilizációtól. 20 ember, aki közelebbről is megismerkedhet Afrika minden természeti kincsével és élővilágával. A sztárok nagy mosollyal várják az indulást.

CELEBEK: Ki mitől tart leginkább a dzsungelben?

Aurélio nem egyszer hangot adott a Villában annak, mennyire fél a pókoktól, így mindenki kíváncsi lesz arra, mit művel majd a vadonban. Az egykori ValóVilágosok táborát VV Éva erősíti még, aki a Villában már megismerkedhetett a dzsungel törvényekkel. Mégis elég sok mindentől retteg az út kapcsán.

A helyszín egyébként a Dél-Afrikai Köztársaság. Egy, a Krüger Nemzeti Park melletti rezervátumban forgatják majd a show-t. Közel 100 fős stáb utazik Magyarországról, és nagyjából még ugyanennyi helyi lakos segíti majd a munkájukat. Ahogy hat éve, most is két széria lesz egymás után, de még nem tudni melyik celeb, melyik csoportban lesz. Azt viszont igen, hogy október 6-án indul a show.

Közel fél éves szervezés áll a műsor mögött. A legnagyobb problémát az jelentette, hogy Sebestyén Balázst és Vadon Janit hogyan nélkülözik majd a népszerű reggeli rádióműsorban. Végül úgy döntöttek, hogy a rádióműsor szerkesztősége is utazik velük.

Egy időre Cooky-t is nélkülözni kell majd rádióműsorából. Jó néhány énekes is erősíti majd a celebek táborát. Több sportoló, köztük Pars Krisztián, Dudás Miklós és Molnár Andi is úgy döntött, kipróbálja milyen hetekig rizsen és babon élni, pókok, bogarak, hüllők között csúszni-mászni. Bár kevés alapanyagból, a napi betevőt Fördős Zé főzi majd a táborban. Vele zárul a névsor.



Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

#Fókusz#leleplezés#celebek#dzsungel#sebestyén balázs#vadon jani

Címlapról ajánljuk