Latex búslakodó, csülök és ágytál – kvízkérdésekkel bombáztuk az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, meglepő válaszok születtekTíz év és 2405 epizód után véget ért az RTL KETTŐ sikersorozata, az Éjjel-Nappal Budapest. Szofi, Mesi, Gábor és Bence egy vetélkedőn elevenítették fel az elmúlt évek emlékeit. Vajon kinek a hangját hallhattuk először a sorozatban? Melyik X-Faktor győztessel énekelt együtt Karola? Milyen hangszer volt Lali kezében, amikor először megkérte Virág kezét? Mit lopott Mesi a kórházból és ki vette el Kornél szüzességét? Teszteld tudásod kedvenceiddel együtt!
Éjjel-Nappal Budapest

Latex búslakodó, csülök és ágytál – kvízkérdésekkel bombáztuk az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, meglepő válaszok születtek

Borda TamásBorda Tamás
Hamberger DávidHamberger Dávid
Jenei BrigittaJenei Brigitta

2022. november 21. 16:19

Tíz év és 2405 epizód után véget ért az RTL KETTŐ sikersorozata, az Éjjel-Nappal Budapest. Szofi, Mesi, Gábor és Bence egy vetélkedőn elevenítették fel az elmúlt évek emlékeit. Vajon kinek a hangját hallhattuk először a sorozatban? Melyik X-Faktor győztessel énekelt együtt Karola? Milyen hangszer volt Lali kezében, amikor először megkérte Virág kezét? Mit lopott Mesi a kórházból és ki vette el Kornél szüzességét? Teszteld tudásod kedvenceiddel együtt!

#Éjjel-Nappal Budapest#rtlii#Kvíz#szofi#mesi#gábor#bence#kérdés#válasz#ma

Címlapról ajánljuk