KERESÉS search-close

tragikus

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tragikus"

3 gyerekes apa az áldozatok közt

Háromgyerekes apa az áldozatok között: Nagy Ádám abban az autóban ült, amelynek tegnap a 81-es főúton szemből nekirohant egy kocsi. Mindkét autó kigyulladt, heten haltak meg a tragédiában. Köztük egy házaspár és 9 éves fiuk is.

A harmadik emeletről zuhant ki egy négyéves kislány

Intenzívosztályon ápolják azt a 4 éves mezőtúri kislányt, aki vasárnap egy háznak a harmadik emeleti ablakából zuhant ki. A kislány már túl van az életveszélyen, de súlyosan megsérült. Rokonai azt mondták, hogy állkapocs műtétét kellett végezni rajta.

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Maradt egy lőszer a fegyverben

Tragikus vadászbaleset Somogy megyében: fejbe lőttek egy vadászt, az elkövető egy rendőr volt. Kedden este történt a tragédia Szólád határában. Híradónk úgy értesült, hogy a vadászok már végeztek, éppen induláshoz készülődtek, egyikük a puska kitárazása közben véletlenül elsütötte a fegyverét.

Lánya még kimenekült, de a nyugdíjas nő már nem tudott

Tragikus tűz Gyürén – lánya még kimenekült égő otthonukból, a nyugdíjas nő azonban az épületben rekedt. A szomszédok próbálták kiszabadítani, de a hatalmas lángoktól nem tudtak bemenni érte. Végül a tűzoltók hozták ki, de olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A család háza hajnalban gyulladt ki. Híradónk információi szerint a kályhából pattanhatott ki egy szikra.

Kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt az utakon

Tragikus autóbalesetek sorozata - összesen kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt. Az egyik tragikus baleset az M1-es autópályán történt, Mosonmagyaróvárnál. Két nő halt meg, miután az őket szállító autó szalagkorlátnak csapódott. Az egyik utas azt mondta Híradónknak, hogy Ausztriába vittek barátjával három nőt, akik beteggondozóként dolgoznak kint. Miután a korlátnak csapódtak, többen beléjük hajtottak. Összesen 4 autó és egy kamion tört össze.

4 családban maradtak félárván a gyerekek

Tizenöt gyerek maradt félárván, vasárnap Kisnaményban eltemették azt a négy embert, aki egy hete az M3-as autópályán halt meg a tömegbalesetben. A szabolcsi kistelepülés gyászban. A négy áldozat Budapestre igyekezett dolgozni, ott kaptak munkát, amiből el tudták tartani a családjaikat.

GYÁSZOLÓ APA: az együttérzés jelét sem látta a Dózsa György úti gázolóban

Először látta M. Richárdot az az édesapa, aki 23 éves fiát veszítette el a balesetben. Molnár József furcsállta a gázoló arcán lévő mosolyt, ami szerinte arra utal, hogy M. Rihárdot nem viselték meg különösebben a történtek. A gyászoló apa korábban megrázó interjút adott a Fókusznak, ami  ITT nézhető vissza!

TRAGIKUS: négyen haltak meg a tömegbalesetben

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött össze. Többen megsérültek, köztük egy kisbaba. Egy Budapest felé tartó kocsi kamionnal ütközött, majd átsodródott a másik sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött egymásnak. Az árokba borult kocsiban egy kisnaményi család öt tagja utazott - közülük négyen meghaltak.

Két 18 éves fiú halt meg a balesetben

Két 18 éves fiatal szörnyethalt egy balesetben a Győr Moson Sopron megyei Bőny közelében. Az áldozatok barátok voltak. Autójukkal átsodródtak a szemközti sávba és összeütköztek egy másik kocsival. Úgy tudjuk, hogy a fiatalok nem mentek gyorsan, a havazás miatt sodródhattak le az útról. Kunszentmiklósnál pedig egy busz csúszott a Kunsági Főcsatornába. Ebben a balesetben négyen sérültek meg.

TRAGÉDIA: Két 18 éves fiatal halt meg a balesetben

Az egyik autó az árokban, a másik az út szélén állt meg. Mindkettő összetört. A két kocsi egymással szemben ment az úton, amikor a sötét Golf megcsúszott a havas úton, átsodródott a másik sávba és összeütközött az érkező kocsival. A Golfban két 18 éves fiatal ült, a mentők megpróbálták újraéleszteni őket, de egyikük sem élte túl az ütközést.

Családi tragédia Dévaványán

Apa és fia halt meg szén-monoxid mérgezésben karácsony este saját házukban. Rokonok várták őket ünnepi ebédre, de nem érkeztek meg órákkal később sem, ezért rájuk törték az ajtót, így találták meg a holttesteket. A rendőrség szerint a gázkazán romolhatott el, az ügyben nyomozás indult. A 24 éves fiú a helyi focicsapat játékosa, valamint ismert természetfotós volt.

Valójában mi okozhatta a hároméves kislány halálát?

A kistarcsai lakótelepen a negyedik emeletről zuhant ki, vagy valami más okozhatta a hároméves Panni halálát? Ez a kérdés másfél éve válaszra vár. Az ügyben a nyomozás a szörnyű tragédia óta tart, nemsokára kiderülhet, hogy kit vádolnak a kislány haláláért.

Dombóvári tragédia: újabb fejlemény az ügyben

A nyáron történt dombóvári tragédiát csak egyetlen utas élte túl, a többi utas belehalt, amikor egy fa rádőlt az autójukra. Most újabb fejlemény van az ügyben. Az egyetlen túlélő az RTL Híradónak nyilatkozott, amit ITT lehet visszanézni!
Aki szerete segíteni, erre a számlaszámra utalva megteheti: 11773315-01252066, OTP, Orsós Éva.

Törvényt sértett a Honvédkórház

Törvényt sért a budapesti Honvédkórház az RTL Híradónak nyilatkozó egészségügyi szakértő szerint, mert nincs ultrahang vizsgálat az egyik telephelyén. Pénteken számoltunk be arról, hogy meghalt egy asszony, előtte órákon át hiába várt ultrahangra. Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő azt mondja: mivel ott van sebészet, ultrahangnak is kellene lennie, de úgy tudja, nincs orvos, aki elvégezze a vizsgálatot. A kórházat hiába kerestük.

Szekér Gergő két éve úgy döntött szembenéz édesanyja gyilkosával!

Szekér Gergő két éve úgy döntött találkozni akar édesanyja gyilkosával! Az X-Faktor énekese a Fókusz stábja előtt idézte fel a pillanatot, amikor a férfi szemébe nézett. A tragédia után a nagymamája lett Gergő legnagyobb támasza, az ő gondoskodása, barátsága segítette át a tragédián.

Sokan nem fedik le rendesen a szennyvízaknát, tragédia lehet belőle

Van, aki csak egy fóliát dob rá, és van, aki korhadt deszkát, de van olyan is akad, aki semmivel sem takarja le. Pedig az általunk megkérdezett jogász szerint, mindig a háztulajdonos felelőssége, hogy biztonságosan legyen befedve a szennyvízakna. Vasárnap egy 18 hónapos kisfiú fulladt bele egy udvari emésztőbe. A rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak.

SZÍVSZORÍTÓ: Bőgő motorral kísérték utolsó útjára a rallysok

A 18 éves Gyalog Milán gyerekkora óta rallyversenyzőnek készült, október végén egy vasúti átjáróban vesztette életét. A fiú abban az autóban ült, amely a sorompót megkerülve a sínekre hajtott, majd összeütközött egy vonattal két hete, Kakasszék határában. Rajta kívül még hárman haltak meg a balesetben. Milán sírját egy rallyzászlóval takarták le gyászoló barátai.

Levelet írt a Szinyei gimnázium igazgatójának a veronai busztragédia sofőrje

Levelet írt a Szinyei gimnázium igazgatójának a veronai busztragédia sofőrje. Az egyik áldozat édesapja a Fókuszban reagál a sofőr részvétnyilvánítására. Az igazgató elküldte a levelet az érintett szülőknek, akik azt szeretnék, ha a buszsofőr elmondaná, mi történt 2017. január 21-én éjjel, amikor a diákokat és tanárokat szállító busz balesetet szenvedett Verona közelében.

Ragasztó miatt pusztultak el a kismadarak

Ragasztóba tapadt madarakat mentettek Hajdúböszörményben. Valaki egérfogó ragasztót öntött egy betondarabra, így estek csapdába. Hiába próbáltak rajtuk segíteni, négy cinege elpusztult, egyedül egy rozsdafarkú maradt életben.

Érhetetlen tragédia történt birkózó gyermekükkel

A legnagyobb fájdalmat kell átélniük a szülőknek, és még azt sem tudják, hogy a tragédia hogyan történt. Gyuri egy fiatal és tehetséges birkózó volt, másfél éve az edzésen lett rosszul, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A szülei azóta várnak egy válaszra, hogy mégis mi történt a fiúkkal pontosan?

Azbeszt-botrány: újabb áldozat szólal meg

Több beteg is összefogott, hogy megtalálják a felelősöket, amiért mérgező anyagot használtak a volt selypi cementgyárban. Közülük már senki sem él, sőt most van egy újabb áldozat Csaba, aki végső stádiumú daganattal küzd és őszintén beszél a lehetetlen helyzetről.

Húsz halott a limuzinbalesetben

Egy limuzin 17 utasa, köztük egy család nyolc tagja halt meg, amikor a születésnapi partira tartó bérelt jármű ütközött egy autóval, majd fának csapódott az Egyesült Államokban. A tragédiában a limuzin sofőrje és két gyalogos is életét vesztette.

Megszült a tragikus baleset után


szerző:
2018.10.08. 18:10
Megszült a tragikus baleset után

Drámai részletek egy tavaly nyári balesetről. Rajkánál ütközött busznak egy bolgár család autója. Ennek sofőrje egy 8. hónapban lévő kismama volt, férje, egy éves gyermeke és szülei is a kocsiban ültek. A szülők a helyszínen meghaltak, a gyerek és a férj megsérült, a kismama pedig kisvártatva egészséges kisfiút szült. A felelősségrevonást azonban nem úszhatja meg, ugyanis az ügyészség szerint ő okozta a tragédiát, mert záróvonalnál előzött.

Tömegmészárlás: magyar orvos és túlélők emlékeznek a Las Vegas-i tragédiára

Amerika történetének második legnagyobb támadása volt, amikor tavaly egy férfi a hotelszobája ablakából 23 darab különböző fegyverrel lőtt bele a több ezres tömegbe. 58 embert ölt meg. A tragédia után egy évvel a Fókusz Plusz riportere Las Vegasban járt, ahol túlélők szívszorongatóan emlékeztek vissza a borzalmas éjszakára. 

Egyből tudta, hogy ki gyilkolhatta meg szerelmét és kisfiát

Tudta, hogy ki gyilkolhatta meg szeretteit - ezt mondta a Fókusz riporterének az a férfi, akinek 22 éves párját és kétéves gyermekét egy hete ölték meg Várpalotán. A gyanúsított az anya 40 éves volt barátja, akit a nő azért hagyott el, hogy újrakezdje kapcsolatukat gyermeke apjával. Az apa szerint a nő többször panaszkodott, hogy a férfi féltékeny a gyerekre.

LAS VEGAS-I TÖMEGMÉSZÁRLÁS: „Az biztos, hogy mindenki erre fog emlékezni!”

Szó szerint lemészárolták az embereket! – így emlékezett vissza egy Las- Vegas-i magyar az egy évvel ezelőtti tömegmészárlásra.

LAS VEGAS-I TÖMEGMÉSZÁRLÁS: „Olyan volt, mint egy hadiállapot!”

Dr. Varsányi Gábor, egy évvel ezelőtt pont a Las Vegas-i tömegmészárláskor volt ügyeletes orvos. Az aneszteziológus arról a sokkról is mesélt a Fókusz Plusz stábjának, amikor egyszerre több száz sebesült érkezett a kórházba.

KETTŐS GYILKOSSÁG: gyermeke töltötte ki az életét

Visszaköltözött volna a gyermeke apjához - ezt mondta el volt szeretőjének a 22 éves nő. A férfi ezután fojtotta meg őt és kétéves gyermekét. Hétfőn az áldozatokra emlékeztek Várpalotán, az RTL Híradónak Magas Szilvia az elhunyt édesanya egyik barátnője és Nagy Tamás, szomszéd is nyilatkozott a történtekről.

Elütötték a vándorló magyart

Halálra gázolta egy autó Franciaországban a 14 éve ökrös szekéren vándorló magyart, Gecse Balázs Gergőt. A 32 éves férfit egy 90 éves sofőr ütötte el, aki azt állítja, hogy elvakította őt a nap. A fiatalember érettségi után mehetett volna egyetemre, de ő inkább a vándorlást választotta. Azt mondta, hogy számára ez jelenti a szabadságot.

2500 szalmabála égett


szerző:
2018.09.24. 18:10
2500 szalmabála égett

A rendőrség szerint egy 23 éves férfi gyújtogatott Földeákon, majd nézte a bámészkodókkal együtt a tüzet. A gyanúsítottnál két öngyújtót is találtak, mindent beismert. A kár több mint 10 millió forint, hogy miért tette, egyelőre nem tudni.

Csecsemőt hagyhatott hátra a lövöldöző

Néhány hónapos csecsemőt hagyhatott maga után a fertőrákosi lövöldöző- ezt a Blikk írta meg. A 40 éves férfi még pénteken fejszenyéllel támadt saját anyjára, annak élettársát pedig meglőtte, ezután magával is végzett. A lap szerint a támadónak nemrég született gyermeke Ausztriában élő barátnőjétől.

Tudja, hogy többé nem jön haza

Még mindig várja haza kisfiát, pedig tudja, hogy többé már nem jön – ezt mondta Híradónknak az a kosdi anya, aki 4 éves gyermekét vesztette el egy tűzben a nyáron. A gyerek a nagymama kertjében, a fészerben játszott a testvérével, amikor az öngyújtójukkal tüzet okoztak. A kisfiú már nem tudott kimenekülni a lángokból.

TRAGIKUS: még mindig hallja kisfia hangját, aki halálra égett a tűzben

A halálra égett kisfiú édesanyja a helyszínen mesélte el az RTL Híradó stábjának, hogyan élnek férjével és másik három gyerekükkel a tragédia óta.

Az orvos a felelős a sportoló haláláért?

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje Híradónknak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Zenével fejezik ki tragédiájukat

Lakástűz, súlyos betegség, vagy egy erőszakos családtag miatt mindenüket elvesztették. Még csak tizenévesek, de megtanulták titkolni honnan járnak iskolába, hogy miért csak egy pár cipőjük van és, hogy jól tudják mit jelent éhezni. Amit nem mondhattak el senkinek, rap-ben mondják el mindenkinek.

Tragikus baleset a 4-es úton, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, köztük egy öt éves kisfiú, amikor éjszaka összeütközött három autó Cegléd és Ceglédbercel között. Ez ugyanaz a szakasz, ahol májusban 9 halálos áldozatot követelő tragédia történt. A mostani balesetet az okozta, hogy az egyik kocsi átment a szemből érkezők sávjába és két autónak is nekicsapódott.

Tragikus: eltalálta egy pótkerék, meghalt

Egy 19 éves fiatal nő halt meg az M1-esen, amikor pótkerék csapódott bele a teherautóba, amelyben utasként ült. A szélvédőn keresztül berepülő abroncs eltalálta.

 

Tudósítás az az összedőlt genovai híd mellől

A Fókusz riportere a genovai szerencsétlenség helyszínéről jelentkezik, ahol még mindig tart a mentés, miután kedden összedőlt egy viadukt az autópálya egyik szakaszán és sokan meghaltak, amikor a mélybe zuhantak az autóikkal.

30 méter zuhant, mégis túlélte az olasz viadukt összeomlását

Az egyik olasz focicsapat korábbi kapusa, Davide Capello épp az olasz viadukt összeomlásosának pillanatában ment át a hídon. 30 métert zuhant, de szinte sértetlenül szállt ki az autóból. A Fókusz riportere a helyszínről jelentkezett be!

 

Gyerekhalál – a szomszéd hibája?

A három méter mély szennyvíz gödör tulajdonosa hibázott, miatta halt meg tavaly nyáron egy másfél éves kisgyerek Vésztőn. A vádirat most készült el. A szeghalmi ügyészség szerint a szomszédok nem takarták be az emésztőt és a két család udvara között nem volt kerítés.

Meghalt a mama és a baba is

Halva született a gyermeke, majd pár órával később vérzés miatt a kismama is meghalt a zalaegerszegi kórházban. A tavalyi családi tragédiáról a Blikk számolt be elsőként. A lapnak a férj azt mondta, hogy a szakértői vizsgálat szerint az orvosok nem hibáztak. Szerinte azonban meg lehetett volna menteni a feleségét.

4 éves fiút ütöttek el, meghalt

Egy négyéves kisfiút ütött el egy autó tegnap délután Csepelen. A gyerek kirántotta a kezét az édesanyjáéból, így került az autó alá. A fiút azonnal felkapta az anyja és a közeli orvosi rendelőbe rohant vele. Így sem tudták megmenteni az életét.

Halálos baleset élőben

A 19 éves sofőr három barátjával utazott, de vezetés közben a telefonnal foglalkozott és egy hídpatkának ütközött majd felborult. Két tinédzser utasa a helyszínen meghalt, ő sérülésekkel megúszta. A közösségi médiával foglalkozó szakember azt mondja: már vannak olyan programok, melyek korlátoznák a mobilhasználatot vezetés közben.

 

Lelőtte nagyanyját a túszejtő

Agyonlőtte saját nagyanyját, majd több mint 40 tússzal egy bevásárlóközpontban elbarikádozta magát egy ámokfutó Los Angelesben. A rendőrökkel tűzharcba keveredett, ekkor egy másik nőt is megölt. A 28 éves férfi végül szabadon engedte a túszokat és megadta magát.

Tizenheten vesztek oda


szerző:
2018.07.21. 18:14
Tizenheten vesztek oda

Egy család kilenc tagja is meghalt az amerikai kacsahajó-balesetben. Az egyik túlélő azt mesélte, a vízben egyszercsak emelkedni kezdett a teste, és amikor kibukkant, egy hajóra húzták

Nem vezethetett volna éjszaka a veronai buszbaleset sofőrje?

Az egyik legsúlyosabb alvászavarral küzdött a sofőr a veronai busztragédia során. Ezt mondta az egyik áldozat édesapja az RTL Híradónak. Krizsány László szerint a magyar orvosszakértői vélemény döbbenetes részleteket tárt fel. A buszos cégtől nem akartak nyilatkozni.

 

Több hibát is elkövethettek az orvosok, ezért halhatott meg egy éve a kismama

Csak a gyermekei tartják benne a lelket – ezt mondta az RTL Híradónak az a férfi, aki egy évvel ezelőtt tehetetlenül nézte végig élettársa haláltusáját egy miskolci kórház szülészetén. A nő szülés után lett rosszul. A férfi szólt az orvosoknak, hogy baj van, de szerinte csak akkor mentek oda hozzá, mikor hirtelen leállt a nő szíve. A család ügyvédje szerint az orvosok többször is hibáztak, ezért kártérítési pert indítottak a kórház ellen.

 

3 iskolás halt meg Magyarország legsúlyosabb barlangi balesetében

A thaiföldi barlangi mentés egy rég elfelejtett, ám annál tragikusabb magyar barlangi balesetet is előhozott. 1965-ben az aggteleki Baradla-barlangban 3 középiskolás veszítette életét egy több napos decemberi barlangtúrán.

Tragikus: leszúrták a családsegítő asszonyt

Zokogott a feleségének állított mécsesek fölött, teljesen összetört a meggyilkolt inárcsi asszony férje. Információink szerint a nőt korábban is fenyegették a családsegítő munkája miatt, félt, hogy egyszer bántani fogják. Kedd délelőtt rontott be a családsegítő irodába egy helyi férfi, aki leszúrta az asszonyt.

 

Vízbe fulladt egy 16 éves fiú

Tragikusan végződött a tanulmányi kirándulás: egy 16 éves fiú lelte halálát a bányatóban, Rudabányán. Egy borsodi középiskola tanulói vettek részt a kiránduláson, amelynek része volt az, hogy megnézték a bányatavat is. Úgy tudjuk, a gyerekek közül többen lementek a vízpartra, ahol a tiltás ellenére belementek a vízbe. Az egyik fiú  váratlanul elmerült.

Vízbe esett, meghalt a kisfiú

A kerti medencébe esett és meghalt egy másfél éves kisfiú. A mentők majd egy órán át küzdöttek a helyszínen az életéért, kórházba vitték, de megmenteni már nem tudták.

 

Miért kellett meghalnia a fiatal rendőrnek?

Balázs azért lett rendőr, mert az embereken akart segíteni. És pont ekkor, szolgálat közben halt meg. Először a Fókuszban szólalnak meg az újpesti autóbalesetben elhunyt fiatal járőr szülei.

Több turista halálát okozta egy új internetes kihívás

Az életveszély őrület a balconing, melynek lényege, hogy fiatal turisták többnyire ittas állapotban a szállodák erkélyéről próbálnak leugrani a medencébe vagy több emelet magasan másznak át egyik erkélyről a másikra.

 

Meghalt, miközben a barlangban rekedt gyerekek életét akarta menteni

Meghalt egy mentőbúvár Thaiföldön, aki a barlangban rekedt gyerekeknek vitt oxigént. A 12 gyerekfocista 25 éves edzőjükkel már két hete a barlang foglya, levegőjük pedig már fogytán van.

Tragédia a Balatonnál: meghalt egy szörfös

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy gyakorlott szörfös volt a 41 éves budapesti férfi. A vízirendőrök a deszkáján fekve találtak rá az erősen hullámzó vízben. Egyelőre nem tudni, mi történt vele.

Megrendítő: elvesztette egész családját, utoljára engedett be stábot közös otthonukba

Éva a férjét, lányát, menyét és hat hónapos unokáját veszítette el egyszerre egy balestben. Először és utoljára engedett be stábot abba a házba, ahol a szeretteivel élt és ahová a tragédia után sokáig nem volt ereje belépni.

 

Zokogott a bíróságon a szentendrei úti gázoló

Zokogott a bíróságon a szentendrei úti tragikus baleset okozója, amikor egyik áldozata édesanyja szót kért a tárgyaláson. Az asszony arról beszélt, bár a vádlott elvette a fia életét, sem harag, sem pedig gyűlölet nincs a lelkében.

 

Elszakították szüleitől az amerikai határőrök a magyar kisfiút

A magyar család egy bő hónappal ezelőtt csupán egy hétre utazott nyaralni Kanadába - mesélte a kisfiú nővére. A lány szerint a határon kiderült, hogy valami baj van a papírjaikkal. A szülőket azonnal őrizetbe vették illegális határátlépés miatt, a kisfiút pedig egy New York-i befogadóhelyre szállították. A kétéves kisfiú nővére kedden tudta meg, hogy Levente azóta ideiglenesen nevelőszülőkhöz került, akiknél most már akár videohívással is keresheti.

 

Belehalt a méhcsípésbe: mulasztás történhetett?

Meghalt az a férfi, aki nem tudta, hogy allergiás a méhcsípésre, és a barátjának segített kaptárakat pakolni. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, elvesztette az eszméletét. Újraélesztették, kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt. Az ügyben nyomozás is indult.

 

Feldolgozhatatlan: amikor a gyermek előbb megy el, mint a szülő

Hogyan lehet az élet legnagyobb tragédiáját feldolgozni? Szembesülni a visszafordíthatatlannal: gyermekünk halálával. Az amerikai síző, Bode Miller és családja örökre elveszítették a 19 hónapos Emmyt. A kislány a múlt hétvégén a szomszéd család úszómedencéjébe esett és megfulladt.

Halálra gázolta a lányt a vonat

Édesanyjával beszélhetett telefonon a 17 éves lány, akit tegnap gázolt halálra egy vonat a felsőgödi vasúti átjáróban. Erről egy szemtanú beszélt stábunknak. Többen is látták a tragédiát, próbáltak kiabálni a lánynak, a vonatkürt is szólt, de az áldozat, akinek fülhallgató volt a fülében, semmit nem vett észre.

Harmincezer forintért ölték meg

Harmincezer forintjáért vert agyon egy idős nőt az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A gyilkosság még 2013-ban történt, a támadót pedig három évvel később, 2016 nyarán kapták el.

Férjének segített, egyedül élte túl a tragédiát

A férjének segített vezetés közben, ezért maradt életben a dombóvári tragédia egyetlen túlélője.A telefonjával világított, hogy egy kapcsolót megtaláljanak, amikor a péntek éjjeli viharban az autójukra dőlt egy fa. A kocsiban öten utaztak, a másik négy utas szörnyethalt, az asszony férje, a lánya, a menye és féléves unokája. A nő a műszerfal alá szorulva élte túl a balesetet.

 

Félmeztelenül sétált, elgázolták

Gyalogost gázolt halálra szombat éjjel egy autós. A fiatalember félmeztelenül sétált a sötétben, amikor a kocsi elütötte.

 

Összetört az egyetlen túlélő

Teljesen összetört a pénteki, dombóvári tragédia egyetlen túlélője. Az asszony sírva nyilatkozott az RTL Híradónak, azt mondta: megrepedt a szíve. Abban a kocsiban utazott, amelyre egy hatalmas fa dőlt a viharban, családjából négyen haltak meg az autóban.

 

Lezuhant repülő: a cégvezető a tragédiáról

Nem hajtottak végre semmilyen változtatást a végzetes repülés előtt. A megszokott tesztrepülést végezték egy rutinos pilóta vezetésével. Ezt mondta a Szalántán lezuhant kisrepülőgép gyártója, aki Híradónknak nyilatkozott elsőként.

Tesztrepülés közben zuhantak le

Akkumulátorcsere után másodszor szállt fel tegnap az az elektromos kisrepülőgép, ami a start után alig több mint egy perccel lezuhant a Baranya megyei Szalántán. A repülő a becsapódás után kigyulladt, a benne ülő két férfi a helyszínen életét vesztette. 

Lezuhant a kisgép: két halott

Földbe csapódott és kigyulladt egy kisrepülő délelőtt Pécs mellett. A magyar fejlesztésű elektromos géppel éppen gyakorló repülést végeztek, amikor az szinte függőlegesen zuhanni kezdett, majd a becsapódás után kigyulladt. A két férfi szörnyethalt.

FÖLDBE CSAPÓDOTT: Se a pilóta, se utasa nem élte túl a zuhanást

Földbe csapódott és kigyulladt egy kisrepülő délelőtt Pécs mellett. Egy magyar fejlesztésű elektromos kisrepülőgépen végeztek gyakorló repülést, amikor - még nem tudni, miért - a gép szinte függőlegesen zuhanni kezdett, majd a becsapódás után kigyulladt. A két férfi szörnyethalt.

10 perc elég volt a tragédiához

10 percre hagyta magára saját és testvére kislányát, mégis tragédia történt. Vádat emeltek az ellen a vietnámi nő ellen, aki tavaly augusztusban felügyelet nélkül hagyta a két gyereket VIII. kerületi lakásukban. Unokahúga azonban felébredt, kiment a teraszra és felmászott a korlátra, amin átesett és a mélybe zuhant.

Pszichológus segít a csapatnak a tragédia után

Pszichológus foglalkozik a balesetben meghalt újpesti focista csapattársaival. A 17 éves fiú vasárnap vesztette életét autóbalesetben, társai még szinte fel sem fogták, hogy többé nem lép velük pályára. A szakember szerint fontos, hogy a fiúk minél többet legyenek együtt, hogy feldolgozhassák barátjuk elvesztését.

Rémálommá vált a majális

Borzalmas pillanatok az ásotthalmi roncsderbiről, rémálommá vált a majális. A pályát elhagyó piros autó több tucat embert elsodort, összesen heten sérültek meg, két ember súlyosan. Vajon hogyan fordulhatott ez elő?

 

Elhunyt társukért játszanak a focisták

Tragikus hirtelenséggel hunyt el hétfő hajnalban az UTE Labdarúgó Akadémia focistája, Molnár Emánuel Erik. A 17 éves fiú utas volt abban az autóban, amellyel Veresegyházon szenvedtek balesetet.

 

Nagy forgalom – sok baleset

Tragédiával, és több súlyos balesettel folytatódott a hosszú hétvége az utakon. Egy idős asszony meghalt miután kocsijukkal belerohantak egy műszaki okból előttük veszteglő busznak Veszprém megyében. Szentesnél pedig a STOP tábla ellenére hajtott ki a főútra egy autós, és egy másik kocsinak ütközött.

 

Továbbra sem tudni, miben halt meg Avicii

Továbbra is bizonytalan, mi okozhatta a világhírű svéd dj, Avicii halálát. Az amerikai TMZ megszerzett egy fotót, melyen egy nappal a tragédia előtt még barátaival lazít egy yachton - úgy tűnik, jókedvű és egészséges.

Nem kell börtönbe mennie a feltételezett gyilkosnak

Egyelőre nem kell börtönbe mennie annak a nőnek, aki a gyanú szerint három napja ittasan, egy konyhakéssel szíven szúrta a szintén ittas, ágyban fekvő élettársát.

Tragikusan kezdődött a hétvége

Tragikusan kezdődött a húsvéti hosszú hétvége az utakon. Hárman meghaltak, és tucatnyian megsérültek az elmúlt egy napban országszerte.

Tragédia: emésztőgödörbe esett a kisfiú

Emésztőgödörbe esett és megfulladt egy három és fél éves kisgyerek Háromfán. Úgy tudjuk, a szülők egy rokonra bízták a kisfiút, aki az udvaron játszott. Hozzátartozója csak pár percre hagyhatta egyedül, ekkor eshetett bele a gödörbe, ami nem volt lefedve.

Szörnyethalt a nézők előtt

Előadás közben lezuhant és meghalt a világ egyik leghíresebb cirkusza, a Cirque du Soleil légtornásza. A 38 éves Yann Arnaud, a társulat egyik legtapasztaltabb artistája négy méteres magasságból zuhant a színpadra, miután a kötél kicsúszott a kezéből.

DRÁMAI SÍLIFTBALESET: egymás után repültek ki az emberek

Sikítanak a turisták, miközben egymás után repülnek ki az emberek a síliftből. Telefonjával készítette valaki a szörnyű felvételt a grúziai síliftbalesetről. A székek felgyorsulva, irányíthatatlanul mentek hátrafelé a Gudauri síterep alsó állomásán, majd egymásnak csapódtak. A balesetben tizenketten sérültek meg.

Megölte gyerekét, majd magát is

Családi tragédia Lengyeltótiban. Megölte hat hónapos kisbabáját aztán magával is végzett egy nő.  A helyiek szerint korábban depressziós volt, és bár úgy tűnt felépült belőle, nem tartják kizártnak, hogy ez vezetett a tragédiához.

 

Két embert gázolt el a zebrán

Zebrán gázolt teherautójával egy sofőr Budapesten. Kanyarodás közben ütött el két embert, amikor neki és a gyalogosoknak is zöld volt a lámpa. Egy 41 éves nő a teherautó alá szorult, már nem tudták megmenteni az életét. A sofőrt őrizetbe vették a rendőrök.

Rejtély: eltitkolták a gyilkosságot?

Kik, és miért felelősek egy negyvenkilenc éves kétgyerekes apa halálában? Vilma nem érti, hogy férje kollégái miért hazudták neki, hogy részeg, amikor azért volt eszméletlen, mert súlyos fejsérülést szenvedett. Nem érti, miért nem segített az ügyeletes orvos, és miért kellett négy órát várni a kórházban a vizsgálatig.

 

Gyász és megemlékezés az Újpest stadionjánál

Virágok, mécsesek, egy nagy szív gyertyából kirakva - így emlékeztek csütörtök este a szurkolók a tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bencére az Újpest stadionja előtt. A 26 éves futballista leukémiával küzdött. Fradi- és Honvéd-szurkolók is részt vettek a megemlékezésen, ami pénteken is folytatódott. Sokan adtak vért reggel, a véradást még Bencének szervezték. Szülei viszont fiuk halála ellenére sem akarták, hogy elmaradjon.

Életfogytiglan börtön az idős ember gyilkosának

Túl sok idős embert támadnak meg manapság, ezzel indokolta a bíró, hogy életfogytiglanra súlyosbította annak a dunaföldvári férfinak az ítéletét, aki két éve kegyetlenül, kapával meggyilkolt egy nyugdíjast. 

Imádta a csapatát és a barátait a megkéselt focista

Imádta csapatát, és mindig kiállt a barátaiért az a 17 éves focista, akit szombaton késeltek meg a Pest megyei Tápiószentmártonban. Bódi Lajos a barátaival szórakozott, amikor összeverekedett egy másik társaság tagjaival – ezután szúrta meg egy férfi. 

Autólopás miatt vesztette el lányát

Dráma a tárgyalóteremben: sírva fakadt az az anya, akinek a lánya egy autólopás miatt halt meg Gödöllőn. A 24 éves nő meg akarta akadályozni, hogy elvigyék a kocsiját, belekapaszkodott, de az egy árokban borult és agyonnyomta. 

Kontármunka miatt halt meg

Halálos áramütés a Baranya megyei Ipacsfán! Bűnösnek mondta ki a bíróság azt az idős férfit, aki a vád szerint rossz földelésű vezetékkel kötötte össze két ház elektromos hálózatát, majd amikor az áramot adó 83 éves lakó hozzáért a kábelhez, áramütést szenvedett.

Focicsapata is gyászolja a 12 éves kisfiút

Iskolája és focicsapata is gyászolja azt a 12 éves kisfiút, aki péntek éjjel halt meg miután a házukba visszaáramlott a szén-monoxid a Szabolcs megyei Kisnaményban. Feltehetőleg aludt, amikor a mérgező gázzal megtelt a szoba.

A ruhájukon kívül nem maradt semmije a kétgyerekes családnak

A ruhán kívül, ami rajtuk volt, semmijük sem maradt – kiégett egy kétgyerekes család otthona Vas megyében. Az anya volt otthon tegnap dél körül, amikor a fürdőszobában felcsaptak a lángok, még idejében ki tudott menekülni. A helyiek gyűjtést szerveznek nekik.

NAGY TÍMEA: „Nem lehet szavakkal leírni, Gyöngyit ismerni kellett”

Szalay Gyöngyi hétszer nyert világbajnokságot a magyar női párbajtőr válogatottal, melynek hozzá hasonlóan klasszis tagja volt többek között Nagy Tímea is. Ő így emlékezett múlt héten elhunyt sporttársára.

Tragikus: négyen vesztették életüket a balesetben

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szerda reggel az 1-es számú főút 40-es kilométerszelvényében Szárliget térségében. A balesetben négyen vesztették életüket.

 

 

Születésnapján halt meg a lány

Születésnapján halt meg egy 14 éves lány a 4-es főúton, Kabánál. Kocsijukkal egy kisbusszal ütköztek és az árokba csapódtak. Az autót a lány anyja vezette, úgy tudjuk, őt életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba.

TRAGIKUS: 14. születésnapján halt meg a kislány

Születésnapján halt meg egy 14 éves lány egy balesetben, a 4-es úton, Kabánál. Kocsijukkal egy kisbusszal ütköztek és az árokba csapódtak tegnap este. Az autót a lány anyja vezette, úgy tudjuk, őt életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba.

Három halott a tragikus balesetben

Tragédia karácsony előtt - hárman meghaltak, négyen súlyosan megsérültek abban a balesetben, csütörtök reggel történt, a 21-es főúton.

A HELLP szindróma nyomában

Sokan fogtak össze a megrendítő hír hallatán, a hármas ikreknek életet adó anyuka halála szinte az egész országot felkavarta. Az édesanya a kórháztól kapott információk szerint a HELLP szindróma miatt vesztette életét. Ez pedig a terhességi mérgezések egyik fajtája.

 

Balesete után halálra gázolták

Az egyik balesetet megúszta, utána azonban egy másik autós halálra gázolt egy férfit éjjel az M0-ás autóúton. Az autós először a szalagkorlátnak ütközött, majd megpördült, ekkor azonban még súlyosabb sérülések nélkül szállt ki a kocsijából. Néhány másodperccel később azonban egy másik – szabályosan közlekedő – kocsi elgázolta.

Próba közben halt meg a színész

Bemutatóra készülve, a próbafolyamat közben halt meg váratlanul a Külhoni Magyar Nemzeti Színház egyik színésze vasárnap Szerencsen. A 48 éves Benkő Géza valószínűleg tüdőembóliát kapott, nem tudták megmenteni az életét.

Mindene odaveszett a tűzben


szerző:
2017.11.16. 18:00
Mindene odaveszett a tűzben

Semmije sem maradt a taksonyi asszonynak, akinek szerda hajnalban égett le a háza. Arra ébredt, hogy ropogást hall, majd lángra kapott a tető. Perceken múlt, hogy épségben ki tudott jutni a tűzből.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való