KERESÉS search-close

tomorrowland

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tomorrowland"

Fókusz 2016-07-27


szerző:
2016.07.27. 18:55

Fókusz Plusz 2015-10-10


szerző:
2015.10.10. 18:50

Fókusz 15-07-29


szerző:
2015.07.29. 19:25
Fókusz 15-07-29

Fókusz: A száguldás megszállottjai - Éjszakánként gyűlnek össze, hogy összemérjék erejüket. Több áldozata is van az illegális gyorsulásoknak. A holnap mámorában - A világ leglátványosabb fesztiválján jártunk Kastélyt formázó és vízre épített színpadok a Tomorrowland-en. Görbe tükör - Akik mindig többet akarnak, és nem veszik észre, hogy már elérték céljukat. A testépítés rabságában.

A világ legnagyobb elektronikus zenei buliján jártunk

Az idén 11 éves Tomorrowlanden 5 nap alatt több mint 400 ezren partiztak, a fesztivál kempingjében 35 ezren pihentek. A legnagyobb sztárdj-k pörgették a lemezeket 16 színpadon. Ott volt többek közt David Guetta, Armin Van Buuren és Alesso is. Gosztonyi Zsolt riportja.

JULIA CARPENTER: Az egyetlen magyar dj, akit már harmadszor hívtak meg

A magyar dj először 3 évvel ezelőtt járt a Tomorrowlanden, akkor a mendeszmentje jóvoltából jutott ki, az igazi visszaigazolást azonban az jelentette, amikor a szervezők másodjára, sőt idén már harmadjára is visszahívták. A lemezlovasnak külön öröm itt fellépni, hiszen a Tomorrowlanden mindenkim ott van, aki csak számít.

GIGABULI: 16 színpad, sztárdj-k és óriási hangulat

Elképesztő díszletek, óriási hangulat és 400 ezres partitömeg. Ez a Tomorrowland, a világ legnagyobb és sokak szerint legjobb elektronikus zenei fesztiválja, amely idén sem okozott csalódást.

A holnap mámorában: bámulatos díszletek és sztárfellépők a Tomorrowlanden

A világ legnagyobb elektronikus zenei bulija. Az idén 11 éves Tomorrowlanden 5 nap alatt több mint 400 ezren partiztak, a fesztivál kempingjében 35 ezren pihentek. A legnagyobb sztárdj-k pörgették a lemezeket 16 színpadon.

Fődíjat nyert a magyar kisfilm


szerző:
2015.07.22. 19:10
Fődíjat nyert a magyar kisfilm

Magyar siker a világ legnépszerűbb elektronikus zenei fesztiváljának videopályázatán! Egy 21 éves fiú készítette el a belga Tomorrowland felhívására azt a klipet, amely több ezer pályázat közül nyerte el a fődíjat. A kisfilm ráadásul országimázs-klip is egyben, mivel több, budapesti látványosság szerepel benne.

Irány a moziba be! - 2015/22. hét

Időutazós-teleportálós Disney őrület, egy klasszikus horror újragondolt változata, Al Pacino rocksztárkodik, Jennifer Lawrence bekeményít, a szerelem pedig téren és időn is átível (na persze).

Irány a világ másik fele, Brazília!

A tízéves belga fesztiválon tavaly nyáron egyedüli magyar stábként csak az RTL Klub forgathatott.  2015-ben Brazíliába is elköltözött a Tomorrowland, május első hétvégéjén 5 napra. Magyarországról most is csak a Fókusz stábja lehetett ott, amikor a latin-amerikai bulizók megtöltötték a Sao Paolótól másfél órányi autóútra lévő hatalmas parkot. Gosztonyi Zsolt riportja.

Exkluzív felvételek a sokarcú Brazíliáról

A Tomorrowland, a gigantikus elektronikus fesztivál előkészületei több hónapig tartottak Ituban, egy Margitsziget nagyságú közparkban. Ellátogattunk egy magyar származású divattervezőhöz Sao Paolóba is. Az agglomerációval együtt több mint 20 milliós lakosú metropoliszban ugyanis több mint 100 ezer magyar leszármazott él. Találkoztunk Albert Tündével is, aki magyar ízekkel, alapanyagokkal kézműves csokoládét készít Brazil nagyvárosban. Gosztonyi Zsolt riportja.

Fókusz Plusz 15-05-23


szerző:
2015.05.23. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-23

Fókusz Plusz: A legnagyobb buli - 60 ezer ember, a legmenőbb DJ-k. Exkluzív riport Brazíliából, a világ legnépszerűbb zenei fesztiváljáról. Sikeresek és magyarok - Divattervező, csokikészítő és magyartanár. Honfitársaink, akik 12 ezer kilométerrel arrébb, Brazíliában valósították meg álmaikat.

TOMORROWLAND: A világ legjobb fesztiválja

Stábunk Brazíliába látogatott, hogy bemutassa Önöknek a világ leghatalmasabb, öt napig tartó elektronikus zenei fesztiválját, melynek díszlete már önmagában is ámulatba ejti a bulizni vágyókat. Ezúttal pedig – bár képernyőn keresztül – de Önök is részesei lehetnek az őrületnek.

Holnapolisz trailer #2 - A ma lesz a holnap tegnapja

Végre rendes hosszúságú trailer érkezett a teleportálós, időutazós, robotos, dr. House-os és George Clooney-s sci-fiből, amit annyira várunk, mint Marty McFly a villámcsapást.

Reggeli Hírvadász - 2015/03/09

Nincs is jobb annál, mint friss filmes hírekkel kezdeni a napot - ebben segít mindenkinek a Reggeli Hírvadász, hétköznap délelőttönként!

Holnapolisz Super Bowl trailer


szerző:
2015.02.02. 03:00
Holnapolisz Super Bowl trailer

Dr. Ross és Dr. House együtt utazik teret-időt, hogy valóra váltsa egy kislány fantazmagóriáját. Legalábbis szerintünk, de ki tudja...

Schwarzi ön- és közveszélyessé vált

Persze nem a valóságban, hanem a legújabb Terminator Genisys kedvcsinálóban, ami mellé továbbiakat is kaptunk a holnap startoló Super Bowl örömére.

Fókusz 14-07-23


szerző:
2014.07.23. 19:30
Fókusz 14-07-23

Fókusz: Becsapódás - Kiderült, hogyan találta el a rakéta a maláj utasszállítót. Mi jön ezután? Mi a legrosszabb forgatókönyv? Csodaország - Félmillióan élvezik az életet a világ legnagyobb játszóterén! Bejutottunk Tomorrowlandbe! Elöntött a víz! - Nézőink tucatjai örökítették meg az udvarukba, házukba bezúduló esőt. Jönnek a házivideók!

Elvarázsolt mesevilág: exkluzív riport Tomorrowlandből

A világ egyik legnagyobb bulija. 150 országból jönnek a partizók. Naponta 60 ezren lépnek be a Brüsszel melletti csodaországba, közülük 35 ezren laknak a fesztivál kempingjében.

Női DJ-ink nemzetközi babérokra törnek

Algériában, Ibizán, Hong Kongban és sok más elképesztő helyen fellépnek. Míg külföldön bezenélik magukat a lemezlovasok történelmébe, addig nálunk kevésbé pezsdítő a fogadtatásuk. Julia Carpentertől Seherezádéig kikérdeztük a lányokat sikerük titkáról!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való