KERESÉS search-close

reformok

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "reformok"

Berlin: nagykoalíció – vagy…?

Szeptember óta ügyvezető kancellár és kormány irányítja Németországot és szerencsés eset, ha ez csak húsvétig marad így. A német gazdaságot ez nem fékezi, de, úgy hirtelen: Macron francia elnöknek várnia kell a csakis Németországgal együtt beindítható uniós reformterveivel; és maradhat-e a csökkenő tekintélyű Angela Merkel a Donald Trumppal szembeni európai ellensúly?

 

A bírálatok dacára megszavazták

Az uniós bírálatok, és a lengyelországi tömegtüntetések ellenére megszavazta a varsói parlament kormánytöbbsége az igazságügyi reformtörvényeket. A jobboldali kabinet szerint így lehet csak fellépni a korrupció ellen, és megszabadulni az egykori kommunistáktól.

Korszerű tudás: mi az a digitális korban?

A magyar közoktatást folyamatos tiltakozások, tüntetések bírálják. Ettől most szeretnénk elszakadni. Nyilvánvaló, hogy minden szülő azt szeretné, hogy gyerekei korszerű, használható és versenyképes tudást kapjanak az iskolában úgy, hogy testileg-lelkileg, önmagukban bízva kezdhessék felnőtt életüket. De mi a korszerű tudás? Mi ennek a tartalma?

 

Íme a plakátháború újabb gyöngyszemei

350 új óriásplakáttal, 10 új felirattal csütörtökön elindult a Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr blog ellenkampányának második hulláma. És beindult a kormány legújabb, reformokat dícsérő kampánya is.
 

Változik a nyugdíjrendszer és a táppénzszabály

A munka és a nyugdíj központi kérdése a Széll Kálmán Tervnek, ezeken spórolnának a legtöbbet a következő években.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való