KERESÉS search-close

orgona

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "orgona"

Elégett a templom orgonája

Tűz volt egy vas megyei templomban. Fiatalok gyújthatták fel az éjjel a kemenessömjéni katolikus templomot. Az új orgona teljesen megsemmisült. Tízmillió forintnál is nagyobb lehet a kár. A plébános a Híradónak azt mondta, mivel az épület nem veszélyes, vasárnap mindenképpen megtartja misét, hogy a felháborodott híveket megnyugtassa.

Megszólalt a legnagyobb orgona

A kontinens legnagyobb orgonája szólalt meg népi fúvós hangszerekkel, jazz-zel és pop-pal keveredve. Három zenei világ találkozott szerdán este a Művészetek Palotájában. Fassang László orgonista, Szirtes Edinával és Szokolay Balázzsal különleges hangzású koncertet adott.

Tűz ütött ki a templomban, leégett az orgona

Tűz pusztított reggel egy XV. kerületi templomban. A karzaton keletkezett a tűz, senki sem sérült meg. A templom orgonája azonban súlyosan károsodott. A billentyűzet és a pedálok teljesen elégtek és valószínűleg megégtek az orgona sípjai is. A misét délelőtt a közeli közösségi házban tudták megtartani. Még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet, Úgy tudjuk, hogy elektromos zárlat miatt csaptak fel a lángok.

TŰZ: Zárlat miatt csaptak fel a lángok, tönkrement az orgona

Füst gomolyog az ablakból. Ez a látvány fogadta a tűzoltókat, amikor a XV.kerületi templomhoz értek. A karzaton keletkezett a tűz. Ahol korábban az orgona klaviatúrája volt, most csak elszenesedett törmelék látható. Bár még nem vizsgálták meg, valószínűleg károsodtak az orgona sípjai is. Ha segíteni szeretne, a következő számlaszámra utalhatja el adományát: MÁV-Telepi Jézus Szíve Plébánia 11715007-20343521.

Varnus Xavér Berlinben talált új otthonra

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Úgy tervezi, hogy rendszeresen hazalátogat idős szüleihez, döntéséért sokan támadták.

Varnus Xavér métereket zuhant egy orgona javítása közben

Az állapotáról és a baleset pontos körülményeiről faggattuk videó telefonon keresztül. de vendégünk volt még Koós János, D. Tóth Kriszta és Horányi Juli is. Hogy velük miről beszélgettünk, s hogy milyen témák voltak még a csütörtöki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Métereket zuhant az orgonáról Varnus Xavér

Egy orgona javításában segédkezett, amikor megtörtént a baj és lezuhant több méteres magasságból és az esés következményeként eltörött egy csigolyája. Az állapotáról és a baleset pontos körülményeiről faggattuk videó telefonon keresztül.

Varnus Xavér Lámákat pároztat


szerző:
2012.03.09. 07:30
Varnus Xavér Lámákat pároztat

Az orgonaművész mindig is híres volt a hihetetlen történeteiről, de ha egyszer azt hallják tőle, hogy Ausztriában lámákat sétáltatott, kérem, higgyék el neki. Erről ugyanis felvétel is készült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való