KERESÉS search-close

mici

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mici"

VV MICI:

Vasárnap ketten is elbúcsúztak a Való Világ powered by Big Brother játékától. Kevesebben vannak bent, mint kint. Micit sikerült a nagy lelki sokk közepette megkérdezni arról, mit bánt meg a Villában, ha egyáltalán volt ilyen.

Hármas összecsapás a ValóVilágban

Vasárnap megrendezték a ValóVilágok történetének első hármas összecsapását. A kiválasztott Mici Zsoltit hívta párbajra, aki Dávidot választotta a trió harmadik tagjának. Pechére. Dávid ugyanis legyőzte őket, és visszatérhetett, -immár védettséget jelző lila kendő nélkül- villatársaihoz.

Mégsem a párbajozók paráznak a legjobban?

Miután Tivy kimondta, hogy Krisztiánnal megy a Párbajra, pont ők ketten nyugodtak meg, ellentétben Somával vagy Micivel. Mici totál kiakadt, és még Krisztiánnal is majdnem összebalhézott.

Gina elzárkózik a villalakóktól?

Zsolti nem értette, hogy Gina miért pont Micit hívta vacsorázni (akivel amúgy is sokat beszél), amikor a többi lakó felé több értelme lett volna megnyílnia. Gina tagadta, hogy ez így lenne, a többiek (kezdve Dáviddal) állították, hogy nem nyit eléggé.

Zseraldin Micit hívta Párbajra

Zseraldin három dolgot vett figyelmbe, hogy kit visz ki magával, és végül Mici nevét mondta ki. Micit nem lepte meg, hogy őt hívta ki Zseraldin, korábban is mondta már, hogy ő is hasonlóképp döntene egy ilyen helyzetben.

Lehet, hogy Mici berendel magának egy vibrátort?

Mici a szexről és a vibrátorokról kezdett beszélgetni Krisztiánnal, aki állítása szerint nem feküdne le sem Zserivel, sem Micivel.

Vivi egy tollnak öntötte ki a buli-bánatát

Miután Soma lerázta, Vivi megpróbálta kiönteni a lelkét Evelinnek és Micinek, azonban a két lány, amint megtudta az infókat, bementek Somával beszélni. Vivi magányában feltalálta magát, hogy kibeszélhesse a történéseket.

Krisztián most először hatódott meg a Villában!

Minden villalakó teljes eróbedobással készült Krisztián szülinapjára, mindannyian külön-külön megajándékozták az ünnepeltet. Krisztián pedig mindennek szívből örült.

Zsolti egy beöltözős öltánccal lepte meg a szülinapos Krisztiánt

Nagy nap jött el, hiszen elérkezett Krisztián születésnapja! A villalakók pedig nagyon készültek, hogy meglephessék a srácot, hiszen mindenki nagyon szereti. Zsolti egy külön kis produkcióval is készült.

Ha rosszul jelented be a sorrendet, Mici balhézni fog!

Már az eredményhirdetésnél felmerült, hogy valami nem kerek a sorrendnél, így is volt, ugyanis tényleg Mici kapta a legkevesebb pontot. Később jött is a veszekedés, hiszen Ati közbenjárásával Mici megvádolta Zsoltiékat, hogy direkt mondták így, hogy még jobban megalázhassák.

Vajon ki lett a csábító táncok királynője?

Vivi fölényes győzelmet aratott a sziluett táncával, mögötte Dina, Evelin, Mici és Zseri jöttek - ebben a sorrendben. Azonban Krisztiánnak már a bejelentés közben feltűnt, hogy valamit elszámoltak, mivel Mici lett az utolsó, nem pedig Zseraldin.

Mici nem vállalta be eléggé a szexi táncot

A fiúk hiányolták az igazi belevaló táncot Micitől, ugyanis sokkal nagyobb reményeket fűztek a lányhoz. A csalódottságnak meg is lett az eredménye a pontok terén.

Durrantak a lufik, Zsolti pedig mindenki mögé odapattant

Dina és Dávid csapatai körversenyeken próbálták meg legyőzni egymást, aminek az első állomása a lufi durrantás volt. Persze, ez könnyű feladat is lehet, azonban a villalakóknak test a test ellen kellett kipukkasztaniuk a színes gömböket.

Zsolti lett a Villa brandmestere!

Miután új szót tanulhattunk Tivytől - hierchia -, kiderült: Zsolti lesz a villamester. Nem volt nagy az öröm, inkább csak a káröröm, Zsolti ki is fejtette miért. Ez a fogalom valójában a Villa csicskáját takarja.

A villalakók szexi naptárfotózást tartottak!

Mindenki megadta a módját, hogy a legjobb formáját hozza a fotókon. A párok egy-egy hónaphoz készítettek kis családjukról képeket: volt, aki szexire, mások szerelmesek csókolózosra vették a figurát.

Édes éjjel: a villalakók álomba ringatták a babáikat

Mindegyik pár cuki altatót írt a saját babájának: volt, aki szívet melengető sorokat, más pedig vicces teremtéstörténetet kreált a kicsi álomba ringatásához.

Mici és Ati a síró gyerek mellett beszélték át a bulizásukat

A gondos szülők hiába lelkiztek volna, síró csemetéjük nehezen hagyta őket beszélgetni, de Krisztián így is kitartóan feszegette, hogy mégis mi is volt velük azon a bizonyos bulin. Van harag? Nincs harag? Végre kibeszélték!

Jövő-rajzok: így képzelik el a babák életét a szülők

Mindegyik párosnak utaznia kellett egyet gondolatban és el kellett képzelniük: vajon mi lesz a babájukkal, ha felnő. Tersmészetesen mindenki más-más életet és jövőképet álmodott meg a gyermekének.

Egy közös gyerekdallal ringatóztak a villalakók

Az újdonsült szülők egy gyerekdallal is megismerkedhettek, miközben mindenki a saját babáját ringatgatta. Vajon villalakó együttes alakul ezután?

Milyen volt a babázó villalakók éjszakája? Könnyes!

Síró gyerekhangok, gügyögés és még több sírás zengte be a villalakók éjszakáját. Volt, aki békésen továbbaludt, azonban a legtöbben fáradtan megküzdöttek a szülői feladatokkal.

Vivi egy igazi dalos pacsirta?

Vivi nemcsak meztelenkedni szeret, de énekelni is. Ennél jobban már csak azt imádja, ha másokkal is megoszthatja a tehetségét... habár ennek nem biztos, hogy minden villalakó ugyanígy örül.

A villalakók egyöntetűen kimondták kit támogatnak

A Kihívás után már biztos volt, hogy kik mennek párbajozni, a villalakók pedig döntöttek, hogy Viki vagy Lóri mögé állnak az összecsapásban. A lakók többsége ugyanazt az embert választotta.

Egy kicsit felkavarodtak az érzések a Kihívás után

Miután Viki meghozta a döntését, és Lórira tette a kék kendőt, mindenki elmerült a jövő latolgatásban.

A medencébe ugrani művészien is lehet, de ki benne a legjobb?

A villalakók felbátorodtak a jóidő miatt, és műugró versenyt tartottak. Mindenki más technikára esküdött, de Vivi volt a leglátványosabb, hiszen ő már a medencén kívül megkezdte a pózolást, a vízbe érve pedig a fehér fürdőruci is teljesen átalakult.

A villalakók megrázták a popsijukat!

Evelin, Mici és Zsolti új értelmet adtak a konyhának, amikor főzés helyett inkább jól megmozgatták a csípőjüket. Volt itt risza dögivel és persze a twerkelés sem maradhatott el.

Mici:

Viki és Mici csatája megállíthatatlanul zajlik. A kihívás előtt Mici újra kiosztotta a lányt, aki persze nem hagyta magát.

Vajon egy este Mici hány emberbe köthet bele?

Ez volt a reggel kérdése. Miután Mici felébredt, körbement a Villában, hogy kiderítse, vajon kikkel balhézott össze előző este. Vikire még emlékezett, de a többiekre nem. A vicceskedő Dávid és Evelyn segítettek neki a visszaemlékezésben.

Mici:

Viki és Mici csatája tovább folytatódott lefekvés előtt, Mici újra megmondta a frankót a párbajozónak. Vagyis mondta volna, ha Tivy nem üvölt le mindenkit, hogy csend legyen, lévén ő már aludni szeretett volna.

Tivy: „Szökik a Villa, itt a Való Villa, benne van a 13 trilla killa...”

Krisztián és Tivy megírták a ValóVilág powered by Big Brother első Villa rapjét, amiben minden villalakóról eltoltak néhány sort. Hallgasd meg a két fenegyerek pusztító irományát!

Így telt Vivi és Zsolti romantikus csillagnézős óvszerfújása

Miközben Vivien és Zsolti az udvaron lesték a hullócsilagokat, előkerült két gumióvszer. A két villalakó eleinte csak játszadozott a kotonokkal, de nem sokkal később lufit fújtak belőlük, és szemmel láthatóan remekül szórakoztak.

A közös nagy kajálás alatt az egész társaság témája még mindig a Mici-Soma ellentét volt. A fiú kijelentette, hogy békíthetlen, és csak egy párbajon hajlandó pontot rakni a veszekedés végére. A közös étkezés után azonban úgy tűnt, mégis sikerült megbeszélniük a dolgokat.

A Soma-Mici háborút végül már Dávid sem bírta idegekkel

Az előző esti buli veszekedése Mici és Soma között másnap reggel tovább folytatódott. Az adok-kapokból végül nem az "ellenfeleknek", hanem Dávidnak lett elege. Az asztalra csapva parancsolt a többiekre, hogy fejezzék be.

Soma a könnyeivel küszködve menekült a viták elől

A Micis vita után Soma teljesen magába zuhant, és sírva a fürdőszobába menekült. Hiába próbálták megnyugtatni, nem igazán sikerült senkinek. Végül megpróbált a sufniba zárkózni, de ott Viki próbálta meg kiszedni belőle, hogy mégis mi a baja igazából.

Mici és Soma is összecsaptak a buli hevében

A partizás közben nemcsak Dávid és Dina feszültek egymásnak, Mici és Soma is összekülönböztek - miután a srác lesmárolta volna Evelint. Annak ellenére, hogy a lány először megbeszélte volna a dolgot, végül mégis balhé lett a dologból. Mici még a poharat is kicsapta Soma kezéből, úgy szedték szét őket a többiek.

Ropi-challenge villamódra

Dávid vállalkozott a kihívásra, ami arról szólt, meg tud-e enni egymás után, gyorsan 15 szál sós pálcikát. Evelin és Mici drukkolt neki, ám a szájszárasság győzött.

Micinek bejön Krisztián

Bár Krisztián úgy érezte, hogy a már bent lévő villalakók nem adták meg neki a tiszteletet beköltözésekor, a közös ivászat összehozta a csapatot. Közben Mici is ismerkedni kezdett a kopasz sráccal, aki a lány nagy örömére nem meleg, így bátran kijelenthette, hogy bejön neki az új lakó.

Zsolti máris letapizta Micit

Bár Zsolti meleg, nem bírt ellenállni Mici cicijének, ezért gondolkodás nélkül megtapogatta a lány melleit az első adandó alkalommal.

Közgazdász, táncos, színésznő, televíziós - Ördög Nóri

A szemünk előtt nőtt fel, változott gyönyörű nővé, s most, mint édesanya beszélget Barabás Évivel, a vasárnap esti Portréban.

Ördög Nóra a kislányával, Micivel jár jógázni

Ördög Nóra hat hónapja adott életet első gyermekének, Micinek, akivel már együtt űzi legújabb szenvedélyét, a jógát. A műsorvezetővel és a kislányával egy forgatáson találkoztunk.

Reflektor 13-11-06


szerző:
2013.11.06. 23:45
Reflektor 13-11-06

Reflektor: Ördög Nóra a kislányával forgat. Csonka Bandi beépült a Peller családba.

Fókusz 13-08-30


szerző:
2013.08.30. 19:45
Fókusz 13-08-30

Fókusz: Boldog anyuka - Ismét kamera elé állt Ördög Nóra. Elmesélte, mi történt vele Mici születése óta. Szabad a gazda? - Visszamentünk a Házasodna a gazda főhőseihez. Vajon mindegyikre rátalált a nagy szerelem? Háború küszöbén? - Milyen hatással lesz ránk és a világra a szír helyzet? Nálunk élő amerikaiak és szírek a tragikus eseményekről.

Ördög Nóri visszatért, és elbűvölőbb, mint valaha

Nemrég még az X-Faktort vezette, május óta viszont inkább az anyai örömökben lubickol. Micivel május óta elválaszthatatlanok, így nem sokat tudhattunk meg az örömanyukáról, ám 4 hónap után ismét felbukkant!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való