KERESÉS search-close

luxuscikk

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "luxuscikk"

Mire tudna elkölteni 100 milliárdot a felcsúti polgármester?

Százmilliárd forint - ennyivel nőtt  a gázszerelőből lett nagyvállalkozó, Mészáros Lőrinc felcsúti fideszes polgármester jórészt állami megrendelésekből hízó vagyona egy év alatt. Megmutatjuk, mennyi idő kell neki ahhoz, hogy különféle luxuscikkeket vehessen magának.

Már rendelhető a repülő autó

Repülő autó már nemcsak a képzelet világában, hanem a valóságban is. A monacói luxuscikkek kiállításán mutatta be a jármű prototípusát a gyártó szlovák cég. Az AeroMobilnak hívott repülő autó már most előrendelhető, és a vállalat azt ígéri, hogy az első példányokat 2020-ban szállítják majd ki.

'Popókímélővel' kedveskedett Norbi a lányoknak

Luxuscikkeket vásárolhatott a Heti Gazda a farmereknek. Habár a véleményüket nem kérte ki, végül mindenki elégedett volt az ajándékokkkal, leszámítva egy dolgot...

Fókusz 2016-02-08


szerző:
2016.02.08. 18:55

Luxuscikkek a világpiacon


szerző:
2015.04.08. 00:25
Luxuscikkek a világpiacon

Adásunkban a luxuscikkek utáni keresletnek néztünk utána. Kiderült, hogy a Rolls-Royce neve párosul a luxussal, hiszen rengeteg kézzel készített berendezés található benne, és még a beépített esernyő is alapdarabja. Olyan sztárok, mint Lady Gaga vagy David Beckham birtokolnak ilyen autót. A másik leghíresebb autó a Ferrari, amely az emberek számára az "elérhetetlen álmot" testesíti meg, mégis sokan választják a gyorsasága és szépsége miatt.

Brandmánia - 2015. április 7.


szerző:
2015.04.08. 00:25
Brandmánia - 2015. április 7.

Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.

„Igénytelen hamisítvány” Kriza órája

Meggondolta magát Kriza Ákos, és már ma megmutatta luxuscikknek vélt óráját. Miskolc újraválasztott fideszes polgármesterének órája a szakértő szerint minden kétséget kizáróan olcsó, idézve: „igénytelen hamisítvány”. Stábunkat Kriza Ákos hívta fel, hogy ellenőrizzük az órát. Szerinte a fizetéséből nem futná valódi 2 milliós szerkezetre.

Víz közé rejtették a hamis parfümöt

Szakértők szerint a hamis illatszerek emberi vizeletet is tartalmazhatnak.

Félmillió eurónyi luxuscikket raboltak

A Christian Dior cannes-i butikjába berontó rablók ruhákat és más luxuscikkeket zsákmányoltak, mielőtt kereket oldottak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való