KERESÉS search-close

lincshangulat

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lincshangulat"

Lincshangulat alakult ki a közösségi oldalakon a balotaszállási kutyakínzás miatt

Komoly indulatokat váltott ki a balotaszállási kutyakínzás. Lincshangulat alakult ki a közösségi oldalakon, több mint 100 ezer ember követel súlyos büntetést. Kedden a Híradóban bemutattuk: egy 68 éves helybéli nő kocsija után kötötte elszökött kutyáját, úgy akarta hazavonszolni. Az állat útközben elpusztult. Egy felháborodott autós videóra vette az esetet és hívta a rendőröket, a nő ellen eljárás indult.

Véres programok a venezuelai menekültek ellen Ecuadorban

Véres pogromok robbantak ki Ecuadorban a venezuelai menekültek ellen, miután egy venezuelai férfi meggyilkolt egy helyi terhes nőt. A hatóságok nem tudják és nagyon nem is akarják megfékezni az általános lincshangulatot.

Lincshangulat a gázolás után

Majdnem meglincseltek egy sofőrt, aki elgázolt egy útra kirohanó 2 éves kisfiút a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban. A baleset után rengetegen rohantak ki az utcára, és felelősségre akarták vonni a gázolót, aki megijedt és továbbhajtott. Úgy tudni, nem ment messzire, hanem egy közeli utcából hívta a mentőket és a rendőröket. Stábunk elment a faluba, ahol a helyiek megerősítették, hogy lincshangulat alakult ki. A kisfiú életveszélyes állapotban került kórházba.

Csaknem lincselés lett a tiltakozásból

Csaknem lincseléssé fajult az Air France dolgozóinak dühe a francia légitársaság vezetői ellen. A súlyos helyzet azután állt elő, hogy megszakadtak a tárgyalások csaknem háromezer ember elbocsátásáról, a párizsi Charles de Gaulle reptéren.

Lincshangulat Hajdúszoboszlón


szerző:
2010.05.06. 21:05
Lincshangulat Hajdúszoboszlón

Egy szörnyű, közúti baleset borzolja a kedélyeket Hajdúszoboszlón. Egy 18 éves fiú a zebrán nagy sebességgel elgázolt, és cserben is hagyott egy 20 éves biciklist. Az áldozat 60 métert repült, azonnal meghalt...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való