KERESÉS search-close

homokszobor

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "homokszobor"

Adyt akarja megformázni homokból

Homokszobor-fesztivált szervez a világhírű homokművész Tinnyén. Monostori Ferenc közösségi gyűjtést indított a költségek előteremtésére. A szoborkiállítás és a köré szervezett programok ingyenesek lesznek. A fesztivál témája a költészet az Ady emlékév tiszteletére, a szobrász 7 nagyméretű alkotást tervez.

NAGYPÉNTEK: Három méter magas homokszobor Jézusról

Nagypéntekre készült el Tinnyén egy majd három méter magas Jézus szobor homokból. Egyelőre az eső miatt sátor alatt van. Monostori Ferenc azt a pillanatot örökítette meg, amikor Krisztus kereszthalált hal.

Láthatáron a legújabb Guiness-rekord kísérlet

M. Tóth Zsolt homokszobrász és társai hamarosan egy homokvár rekordkísérletet hajtanak végre. De vajon hogyan készül egy ilyen homokszobor?

Petőfi-szobor homokból


szerző:
2017.03.15. 18:52
Petőfi-szobor homokból

Több mint 30 köbméter homokból készült el az újabb tinnyei homokszobor, az ünnep alkalmából Petőfi Sándort mintázta meg az alkotó. Monostori Ferenc művének csodájára járnak az emberek, sokan fotózkodtak ma is a több méter magas alkotással. A művész korábban készített már Szent Istvánról és Kossuth Lajosról is homokszobrot.

Kossuth-szobor 55 köbméter homokból

55 köbméter homokból készítette el Kossuth Lajos mellszobrát egy tinnyei homokszobrász. Monostori Ferenc két hétig dolgozott az államférfi 80 tonnás homokmásán. A tegnapi pusztító vihar megtépázta a szobor frizuráját, valahogy mégis túlélte a monumentális alkotás.

Óriás Kossuth szobor homokból

55 köbméter homokból készült Kossuth Lajos mellszobra, amit Tinnyén láthatnak az arra járók. Monostori Ferenc két hétig dolgozott a 80 tonnás szobron. A tegnapi vihar megtépázta a Kossuth homokfrizuráját, de a monumentális alkotást nem fújta el a szél.

Nézzék meg, mit épített a Hungary's Got Talent felfedezettje!

A Hungary’s Got Talent válogatásán levette a zsűrit és a nézőket is a lábáról a csikóhallal, és egészen az élő show-ig menetelt, ahol egy hatalmas jégsárkányt faragott . A produkció olyannyira jól sikerült, hogy még a színpadot is feltüzelte. M.Tóth Zsolt a Fókusz kamerája előtt újabb attrakciót mutatott be, nemrég viszont egyáltalán nem a jégszobrászatban alkotott maradandót. Nézzék csak!

Rekordot döntött a magyar homokember

A világbajnok magyar homokszobrász apuka a mi kedvünkért életében először homokozott kisfiaival. Monostori Ferenc egy nagyon piciny alkotóközösség tagja lehet, hiszen a Földön vele együtt 150-en építenek művészi szinten aprócska homokszemekből óriási szobrokat.

Homokcsodák szobroznak Pécsett


szerző:
2010.08.01. 17:02
Homokcsodák szobroznak Pécsett

Egyebek mellett Európa idei és jövő évi Kulturális Fővárosainak nevezetességeit formálták meg 70 tonna homokból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való