KERESÉS search-close

elhanyagolt

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elhanyagolt"

A 4-es metró állomásai egyre koszosabbak! Miért?

A 4-es metró szinte felfoghatatlanul sok pénzbe, több mint 450 milliárd forintba került. De ami biztos: az építészek, akik az állomásokat tervezték, gyönyörű munkát végeztek. És az is biztos, hogy az ember általában a drága portékára vigyázni szokott, és nem hagyja ebek harmincadjára. A 4-es metró állomásai viszont egyre koszosabbak és elhanyagoltabbak.

Al Pacino szinte felismerhetetlenre hízott!

Ma már árnyéka egykori önmagának Al Pacino. Rengeteget szedett fel, és a legfrissebb fotókon eléggé elhanyagolt külsővel kapták lencsevégre. Azt nem tudni, hogy életmódja vagy egy filmszerep kedvéért hízott. Utóbbi már egészen megszokott Hollywoodban: Renée Zellweger, Ryan Gosling, Robert de Niro, Charlize Theron vagy épp George Clooney – mind annyira elhivatottak, hogy képesek voltak jócskán meghízni egy karakter kedvéért.

Teljesen lepusztult a Kelenföldi pályaudvar

Szégyenteljes, gusztustalan és elszomorító állapotban van az általunk kérdezett utasok szerint a kelenföldi vasútállomás. Az épületet három évtizede nem újították fel, a vakolat omlik, kopott a padló, huzatos a váróterem. A kormány megszűntetné a Déli pályaudvart, ebben az esetben Kelenföld vehetné át a feladatát. Lázár János szerint az átalakításra van európai uniós pénz. Az Együtt szerint nincs, és a kormány más fejlesztésektől veszi majd el a támogatást.

Elhanyagolták a gyerekeiket, bíróság elé állnak

Elhanyagolt, piszkos ruhában jártak, tetves volt a hajuk, nem voltak játékai, szüleik nem figyeltek oda rájuk - ezért emelt vádat az ügyészség azoknak az esztergomi gyerekeknek szülei ellen, akiktől elvették négy gyereküket.

Gyermekvédelem: rendszerhibák

Tavaly 681 ezer ügyet kezeltek, állandó, közvetlen figyelmet fordítottak majdnem 30.000 elhanyagolt és majdnem 7500 bántalmazott gyerekre. És több mint 4 ezret el kellett venni családjától.

Szabadulnának az „oszladozó” étteremtől

Kitört ablakok, szemét az udvaron, graffitik a falon és omladozó vakolat. Egyre romosabb állapotban van egy volt étterem Győrben.

A balatoni iszapterületek csinosítása a cél

Rendbe akarják hozni a Balaton körüli zagyterületeket az önkormányzatok.

Kutyamódon ugatva beszélt a kislány

A kiérkező gyámügyesekre ráugrott, és meg akarta őket harapni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való