KERESÉS search-close

csillagok

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csillagok"

Nyolc bolygó a csillagrendszerben

Szenzációs hírt igért az amerikai űrkutatás hivatal, és bizonyos értelemben tartotta a szavát. Nem az idegen élet bizonyítékát találták meg, hanem a Naprendszer mását, 2 és fél ezer fényévre. Vagyis egy olyan csillagrendszert, amelyben ugyancsak 8 bolygó van. Az eddigi adatok szerint azonban valószínűtlen, hogy olyan élő bolygó is keringhet ott, mint a Föld.

Rossz lenne az összes horoszkóp?

Aki eddig úgy tudta, hogy vízöntő, az mostantól inkább a bak jegy szülötteire vonatkozókat tanulmányozza? Újra fellángolt a vita, hogy miféle számítások alapján kerül valaki egy bizonyos csillagjegybe? Ami időszámításunk előtt háromezerrel még igaz volt a bolygók, a Nap és a Hold állására, az szakértők szerint ma már nem így van. Rossz lenne az összes horoszkóp? Már régóta hibásan készítik őket? Kellene egy tizenharmadik csillagjegy? Ez a téma még a szkeptikusokat is érdekelheti.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való