KERESÉS search-close

balek

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "balek"

Ki akarta fosztani, pedig semmije sem volt

Balek tolvajt fogtak a rendőrök Budapesten. Ki akart fosztani egy buszmegállóban alvó férfit, de nem talált semmit nála. A buszmegállóban rajtuk kívül nem volt senki, de a kísérletet a térfigyelő kamera videóra vette. A tolvajt negyedórán belül elkapták. Előzetes letartóztatásba helyezték.

Kriminális szelfik lepték el a közösségi oldalakat

Egyre több a közösségi oldalakon a pénzkötegekkel, kilónyi droggal és fegyverrel pózolgató bűnöző, a rendőrség nagy örömére. Láthatunk szelfiző svéd bűnöző hölgyeket rablás előtt, de akad olyan is, aki marihuana ültetvényével a háttérben feszít.
 

Meghökkentő bűnügyek


szerző:
2014.12.31. 18:50
Meghökkentő bűnügyek

Rabló, aki csak azért fosztott ki egy boltot, mert vissza akart kerülni a börtönbe. Tolvaj, aki annyi pálinkát ivott betörés közben, hogy a helyszínen elnyomta az álom. Idősödő drogtermelő, aki állítása szerint, azért adta a fejét vadkender termesztésre, mert évek óta fáj a háta. Csak néhány eset 2014-ből, amikor a rablók, betörők tálcán kínálták magukat a rendőröknek.


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való