KERESÉS search-close

2015

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2015"

20 év az érdi kettős gyilkosságért

Elítélte a bíróság azt az asszonyt, aki 2015 őszén a vád szerint megölt egy idős tanár házaspárt. Diótörő kalapáccsal végzett velük. Nyolc hónappal később fogták el, a rendőröknek beismerte tettét, a bíróságon azonban már mindent tagadott. Azt mondta, csakis azért vallotta be a gyilkosságot, mert a rendőrök megígérték neki, hogy cserébe hazamehet a családjához.

 

Így is lehet köszönteni az újévet!

2015-ben hiába volt hideg, megteltek az utcák ünneplőkkel hazánkban: volt ott Hóban twisztelés és vonatozás, diszkófények a házibulikban, petárda és tűzijáték a tereken. A híradó stábjai ott voltak a legnagyobb utcai bulikon. És megmutattuk azt is, hogyan ünnepeltek Tokiótól New Yorkig.

Negyedszer is hagyta bekötni a fejét Novák Laci

Negyedszer házasodik, és ezzel minden rekordot megdöntött a Barátok köztben Novák Laci. Mielőtt a ma esti adásban eljutnánk az igazán különleges végkifejletig, lássuk, mit szól az esküvőhőz a két főhős igazi párja.

Ceausescu bukása után egymásnak estek a magyarok és románok Marosvásárhelyen

Az 1990 márciusában bekövetkezett tragikus eseményeket azóta csak fekete márciusként emlegeti a történelem. Veress Krisztina a 21. század tavalyi riportjában eredt a 26 évvel ezelőtt kitört etinkai zavargások nyomába, amelynek szereplőit közel három évtized távlatából is megrendíti a visszaemlékezés.

VV Aurelio vs. darwinizmus


szerző:
2016.03.09. 00:00
VV Aurelio vs. darwinizmus

A VV6 lakóinak is túl kellett élniük a Villa-érettségi izzasztó feladatait a hőn áhított átmenő jegyért cserébe. Aurelio egy kevéske tanulással és szakszerű séróbelövéssel készült a nehéz próbára. Lássuk, hányas került be a bizonyítványába két éve ezen a napon!

VV Edinát és Lacit végzetesen egymáshoz láncolták az érzelmek

A VV7 gerlepárja nagyon nehezen viselte, hogy Edina kiesése után hosszú napokig egymástól távol voltak, ezért inkább úgy döntöttek, majdnem úgy fognak élni kint is, ahogy a Villában: folyamatosan együtt vannak, csak már nem figyelik őket folyton kamerák.

Nők sikítanak az anyósülésen nőnap alkalmából

A 4ütem alaposan megautóztatta a csajokat tavaly március 8-án. Ilyen velőtrázó sikolyokat garantáltan rég hallott!

Emlékszik rá, mikor Antall József halálakor megszakították a Kacsameséket?

A mese kellős közepén beugró gyászképernyő rengeteg gyerek közös generációs élményévé vált, de ez csak egy volt a '90-es évek legendássá vált pillanatai közül. Szivárványos lépegető rugó, Chicago Bulls-os kosaraskártya, Reszkessetek, betörők! és vegytiszta kilencevenizmus a 21. század adásában.

Így kell szakszerűen megnyerni a Való Világot

Robin élete pontosan egy évvel ezelőtt fenekestül felfordult, mikor 2015. március 1-jén besöpörte a VV7 fődíját, miután az utolsó pillanatban sikerült fordítani a szavazás állásán. Nézze meg, hogyan viselte a csodás hírt ő és a hoppon maradt Dennis éppen ezen a napon!

Fannika és Dennis boxkesztyűben tapizták végig egymás testét

A VV7 utolsó előtti párbaján Laci és Dennis mérkőzött meg egymással a finalista helyért. Az idegek pattanásig feszültek, a fiúk helytállásuk jutalmául ajándékot kaptak: rövid időre bemehettek hozzájuk a már kiesett szerelmeik. Dennis és Fanni azonban kaptak némi nehezítést egy-egy szemfedő és boxkesztyű formájában.

VV Anett és Robin könnyek között búcsúztak egymástól

A VV7 utolsó pár napjában régi villalakók költöztek be a játékosok közé, hogy igyekezzenek segíteni a majdani finalistákat a nyerő stratégia kitalálásában. Anett és Robin  rekord idő alatt kerültek közel egymáshoz, amin valószínűleg ők lepődtek meg a leginkább. A búcsúzkodás ugyan csak négy napra szólt, de olyan fájdalmas volt, mintha Robin Vietnámba indult volna.

Tavaly óta nem zárult le a kérdés: Dennis tényleg egy reptilián???

A Való Világ 5 nyertese elültette az ilyesmire különösen fogékony playmate fejében a gyanút, hogy villabeli lakótársa talán alakváltó gyíkember. Dóri komolyan elgondolkodott ezen az eshetőségen.

Jó ebédhez szól VV Edina első Villán kívüli koncertje

A VV7 énekes pacsirtája már a játék során sem rejtette véka alá, hogy legnagyobb álma a fődíj megnyerése mellett az, hogy felfedezzék a benne szunnyadó popsztárt. A kiesés után végül meglett a nagy áttörés, és közönség előtt is elénekelhette a V-Red Villaslágerét.

Szenvedélyek vihara a vécében

"Mi olyan fontos, amit egy vécében kell elmondani?!" - tette fel az egyébként jogos kérdést Marci Majának az Éjjel-nappal Budapestben napra pontosan egy évvel ezelőtt. A lány pedig szerelmet vallott neki a mosdó előterében, aztán sikerült a lehető legkevésbé rendeltetésszerűen használniuk a helyiséget.

Pont egy esztendeje esett ki VV Fanni, ezt a videót garantáltan nem bírja ki szemnedvesedés nélkül

Tavaly éppen ezen a napon alul maradt VV Lacival szemben a párbajon, a szomorú pillanatokba azonban öröm is vegyült, hiszen mint mindig, most is megnézhettük a búcsúzó villalakó legjobb pillanatait. Utóbbiból Fanninak akadt bőven.

Jó ebédhoz szóljon a No roxa áj, hogy jól induljon a hét! Legyen Ön is szerencsés!

A Hungary's Got Talent versenyzője saját dalával próbálta meg lealázni Kis Grófót, közben több névjegykártyát osztott ki, mint az Amerikai pszichó összes szereplője együttvéve. Sajnos mindez kevés volt a továbbjutáshoz, de Mc Kovi emléke örökké velünk marad.

Ennyire fülbemászóan még garantáltan nem hallotta a Túl szexi lányt

A hétvégi pihenés méltó lezárásaként a VV7 nyertese énekli Önnek Zoltán Erika klasszikusát. Jó ebédhez szóljon a félig bepanírozott VV Robin csengő hangja!

VV Robin pont egy esztendeje ürítette a saját arcára a gyomortartalmát

Igazán jeles évfordulót ünnepelhetünk február 17-én, a hetedik Való Világ-széria későbbi győztese ugyanis éppen ezen a napon öklendezte le arcát éppen ezen a napon, ami azért bravúros teljesítmény.

VV Fanni Dennistől kapta meg a tökéletes Valentin-napi ajándékot

A VV7 még játékban lévő lányai ágyba reggelit és cuki ajándékokat kaptak a fiúktól február 14-én. A videóból az is kiderül, milyen apróságokkal lepték meg egymást. 

Valentin-napi szívküldi: szóljon Cristofel és Futyi szerelmes rapje a gyertyafényes ebéd mellé!

Ha Önnek van titkos kiszemeltje, akkor ez a flbemászó szerelmes ballada bizony Önnek íródott, éppen ezen a napon, a Hungary's Got Talent színpadán. Küldje el szerelmének, és a siker szinte garantált!

Istenes Ben közölte Macival élete egyik legrosszabb hírét

A VV7 játékosát a Villából egyenesen a kórházba kellett szállítani, azonban hamar kiderült, hogy nem múló rosszullétről van szó, hanem több hetes kezelésen kell részt vennie. Tavaly éppen ezen a napon Maci számára örökre véget ért a Való Világ.

Pont egy éve az egész országot megrázta az elkeseredett nővér vallomása

Sándor Mária tavaly a Házon kívül adásában törte meg a csendet, hogy felhívja a figyelmet a ki nem fizetett túlórákra és az embertelen munkakörülményekre. A kamerák előtt beszélt arról, mennyire embert próbáló a sokórás kórházi műszak után anyaként is helyt állnia. A fekete ruhás nővért Önök 2015-ben Az Év Emberének választották.

Jó ebédhez szóljon a langyos gyros és a ropogós babérlevél

Az aprításban még nem feketeöves Ács Csaba menüjébe kiválasztotta a lehető legtöbb szeletelést és vagdalást igénylő ételt, hogy lenyűgözze a Konyhafőnök Junior zsűrijét.

VV Robin pont egy éve hozott hét esztendő szerencsétlenséget a Villára

A széria legutolsó beköltözője leborotválta Dennis szakállát, aztán fazonigazítás közben ripityára törte Dóri kozmetikai tükrét. A babona szerint ez több évnyi balszerencsét jelent, ehhez képest sikerült megnyernie a fődíjat, úgyhogy rajta úgy tűnik, nem fog az átok. 

Ezzel a videóval kívánunk sok boldog névnapot minden Dórának

Bár a hivatalosan tegnap volt Dóri-nap, azért bízunk benne, hogy egy napon belül még ugyanúgy számítanak a jókívánságok. Tavaly ezen a napon (mínusz 24 óra) a VV7 játékosai is felköszöntötték a Villa playmate-jét. Ha elég szemfüles, a megható pillanatok közben még a kivillanó tangáját is megcsodálhatja.

Fördős Zé fogja irrigálni az ízlelőbimbóit

Senkit nem akarunk kizkkenteni a vaárnapi nyugalomból, de jó ebédhez szól a sáfrnyos-mandulás húsgombóc karfiolrizzsel a múltból!

Ha rossz napja van, nézze meg, ahogy Balázs és Dombi állathangokon próbál énekelni

A Hungary's Got Talent 5-ei adásában a két műsorvezető megpróbált a Rókadallal nevező Füry Ferenc babérjaira törni, de gonoszak voltunk, és mindenféle állatok nevét beletettük az edénybe. Nézzék csak, hogyan izzadtak bele a feladatba!

Ez a kislány még Önnél is ügyesebben főz! Nem hiszi?

Mentás zöldborsó krémleves sült hagymával, sült csirkemell karfiolos köles lepénnyel volt a menü a mindent eldöntő 4-ei döntőn. Ilyet azért nem minden nap látni! Nézze meg, hogyan főzte le a többieket Hanga tavaly a mindent eldöntő döntőn!

VV Dennis pont egy éve vallotta be Fanninak, hogy már van egy lánya

Tavaly február 3-án kivételesen nem a szokásos célból vonultak el a nyugiszobába, hanem azért, hogy Dennis felfedje villabeli szerelme előtt féltve őrzött titkát.

Balhés hétfő: kőkemény verbálkarate gyerekekkel a piskóta fölött

A Konyhafőnök Junior két iskolás korú szakácsmestere úgy pattantak egymásnak, hogy az két felnőttnek is becsületére vált volna. Csaba és Ádám között végül Fördős Zének kellett rendet vágnia.

Jó ebédhez szól Menyhárt Tamás kortárs szavalása

A Hungary's Got Talent versenyzője 31-én szóban elküldte Horgas Esztert a mediterrán vidékekre, de előtte még leiskolázott mindenkit kortárs költészetből. Ilyen slam poetry-t még biztos, hogy sosem hallott!

VV Dóri majdnem belehalt a Való Világba egy évvel ezelőtt

Január 30-án a Villa playmate-jének kriptonitja egy nála lényegesen kisebb dolog lett. Ilyen velőtrázó sikolyokat még a mészárszéken sem hallani, az biztos!

Best of 2015


szerző:
2016.01.09. 12:15
Best of 2015

Az újév első adásában kiválogattuk a múlt év legjobb pillanatait. Összegyűjtöttük a legizgalmasabb autókat, teszteket és pályákat, hogy ezzel búcsúztassuk az óévet.

Vajon mit hoz nekünk 2016?


szerző:
2016.01.02. 20:00
Vajon mit hoz nekünk 2016?

Egy évvel ezelőtt nyugodt, csendes, békés évet jósoltunk 2015-re, nem olyan lett. Minden képzeletet felülmúló menekültáradat, egyre véresebb terrortámadások, megerősödő ISIS, széthúzó Európa, háborúzó Oroszország és sok minden más is sújtotta a világot.

Ön vajon feketeöves tévéző és internetező? Búcsúztassa az óévet kvízzel!

Ha elég szorgalmasan nézte az RTL Magyarország és az RTL Online által idén sugárzott végtelen mennyiségű tartalmat, akkor nem fogják megizzasztani a kérdések. Lássuk, mennyire emlékszik a 2015-ös kontentcunami legfontosabb eseményeire! Merüljön alá velünk még egyszer az őrületbe! A klikk után kvíz várja.

Fókusz 2015-12-30


szerző:
2015.12.30. 18:45
Fókusz 2015-12-30

Ünnepi csalódások - Zokogó gyerekek, röhögő szülők! Szabad megviccelni a kicsiket pocsék karácsonyi ajándékokkal? Fergeteges forgatás - Az év legnagyobb botrányait elemzi Istenes Bence, Dombi és Kelemen Anna! Szem nem marad szárazon! Kitúrták Szellőéket? - A Konyhafőnök Junior legdumásabb sztárjai átvették a hatalmat az RTL Klub Híradójában!

Ez történt szeptemberben


szerző:
2015.12.29. 19:00
Ez történt szeptemberben

Menekültek tömege indult el a Keleti pályaudvarról az M1-es autópályán Ausztria felé. Ezt, a röszkei vízágyúzást és a menekülteket elgáncsoló operatőrt is emlegették szeptemberben Magyarországgal kapcsolatban a világsajtóban. Lagzi Lajcsit pedig őrizetbe vették, mert a gyanú szerint csalt a gázzal és az árammal. Ugyanebben a hónapban robbant a Volkswagen botrány. A NASA pedig bejelentette, hogy víznyomokat találtak a Marson.

Ez történt augusztusban


szerző:
2015.12.28. 18:50
Ez történt augusztusban

Soha nem volt még annyi hőségrisztás, mint idén augusztusban. Abban a hónapban, amikor az addigi legtöbb menekült érkezett Röszkére a vasúti sínek mentén. Regisztrációjuk lassan haladt, ezért tüntetni kezdtek, a rendőrök könnygázt vetettek be ellenük. Ugyanebben a hónapban 71 menekült fulladt meg egy magyar rendszámú furgonban. És augusztusban halt meg Czeizel Endre orvos-genetikus.

Ez történt júliusban


szerző:
2015.12.27. 19:00
Ez történt júliusban

Az év közepén csapott le az utóbbi évek legpusztítóbb vihara az országra. Távozott az adóhivatal éléről Vida Ildkó, és elpusztult Overdose, a magyar csodaló. Aztán tovább gyűrűzött a menekültválság, egyre többen érkeztek a budapesti pályaudvarokra. Amerikában pedig 22 éves korában meghalt Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown.

Ez történt júniusban


szerző:
2015.12.26. 18:47
Ez történt júniusban

Döntés a déli határkerítés felállításáról, terror Tunéziában és botrány a dohány-nagykereskedelem joga körül. 2015 júniusában történt mindez, ugyanabban a hónapban, amikor a fővárosi közgyűlés eldöntötte, hogy Budapest indul a 2024es olimpia rendezési jogáért és amikor az USÁban kimondta a legfelsőbb Bíróság, hogy szabadon házasodhatnak a melegek.

Ez történt áprilisban


szerző:
2015.12.24. 18:40
Ez történt áprilisban

Áprilisban kezdődött a devizahitelek elszámoltatása, nyilvánosságra került az Illatos úti vegyi szennyezés és kiderült a három éven át saját szülei által fogságban tartott kislétai kislány esete is. Ebben a hónapban ölték meg a kaposvári trafikoslányt.

Karácsonyfatrend 2015


szerző:
2015.12.23. 09:31
Karácsonyfatrend 2015

A karácsony egyik legszebb pillanata, amikor a család, a barátok körbeállják a feldíszített fát, és a szokásoktól függően elénekelnek egy karácsonyi dalt, vagy koccintanak a szeretet ünnepére. Nem mindegy hát, hogyan van feldíszítve a fánk. Ahogy az sem mindegy milyen maga a fa, amit kiválasztunk! Erről beszélgettünk Móri Imre, virágkötő mesterrel.

Sikeres évet zár a Balkán Fanatik

Fanatik A zenekar 2015-ben nemcsak Olaszországban adott nagysikerű koncertet, de a kínai közönség előtt is bemutatkozhatott, a sikeren felbuzdulva pedig Lepe és Yorgos elhatározta, hogy jövőre az amerikai kontinenst is meghódítja.

Ez történt januárban


szerző:
2015.12.21. 19:05
Ez történt januárban

Mészárlás a Charlie Hebdo párizsi szerkesztőségében, itthon bevezették a megyei matricákat, és megsemmisült az első magyar műhold. Csak néhány a januárban történt események közül. Mától minden nap egy-egy hónap fontosabb pillanatait foglaljuk össze Híradónkban.

Íme, a legmenőbb téli összeállítások

Az Éjjel-Nappal Budapestből jól ismert Kristófnak és Evelinnek egy stylist segített a legtutibb darabok kiválasztásában.

Az ÉNB sztárjai tesztelték az idei téli divatot

Az Éjjel-Nappal Budapestből jól ismert Kristófnak és Evelinnek egy stylist segített a legtutibb darabok kiválasztásában.

A Honda ismét egy aszfaltszaggató vadállat lett!

2015 boldog év a Honda rajongóknak, hiszen megjelent végre a várva várt Honda Civic Type R 310 lóerővel és 400 newtonméterrel. Hogy mire képes ez az autó annak most Borsi Gergő utánajárt, és egy váratlan vendég is bepattant mellé a Hondába!

Dr. Beleznay Zsolt nem lát lényegi különbséget a

Puzsér Róbert ügyvédje szerint védence nem lépte át a véleménynyilvánítás szabadságához való jogot.

Puzsér Róbert akár még a büntetést is hajlandó lenne leülni, ha ezzel pontot tehetne a Hajdúval szembeni jogi hercehurca végére.

Stílustanácsok az ÉNBP sztárjaitól!

Az Éjjel-Nappal Budapest Zsófija és Dorinája éppen tavaszi alapdarabokra vadászik egy divattanácsadó segítségével. Lássuk, mi az, ami semmiképpen sem hiányozhat a gardróbunkból! Ásványi Eszter riportja.

Audrey Tautou így festett a Berlini Filmfesztiválon

A berlini filmfesztivál az egyik legfontosabb A-kategóriájú filmfesztivál Európában és a francia származású színésznő csodásan festett az eseményen.

Jennifer Aniston a

Jennifer Lopez készített néhány vicces selfiet a 2015-ös Oscar gálán, melyből az egyiken Jennifer Aniston beleugrott az épp készülő fotóba. 

John Henderson lesz az idei év embere?

Megbízható forrásokból kiderült, hogy a Dallas sztárja nagy eséllyel nyerheti el ezt a címet a Times magazin rangsorán.

Arany Málna 2015 jelöltek: Ezek a tavalyi év legrosszabbjai

A jeles díjátadóra február 21-én kerül sor, ekkor kapják meg a tavalyi év legrosszabb alkotásai, filmesei és színészei a maguk “elismerését”. Addig is mutatjuk a jelölteket.

Rengeteg jelölés, nulla bezsebelt díj - People's Choice Awards 2015

Az RTL Klub sorozatsztárjai több kategóriában is jelöltek voltak, azonban egyikőjüknek sem sikerült nyerni.

Jesse Metcalfe-t megindította Teréz anya

A Dallas sztárja a napokban megosztott egy Teréz anya idézetet rajongóival, mellyel köszöntötte az új évet.

Kristen Stewart hazaérkezett Hawaii-ról

Az Alkonyat sztárja legjobb barátnőjével a trópusi szigeten töltötte az új évet.

Mit ígérnek a csillagok 2015-re?

Mit várhatunk az Újévtől, miben és mennyire változunk meg, hogyan alakulnak kapcsolataink, valamint mennyire leszünk szerencsések és sikeresek a munkánkban? Székelyhidi asztrológus elárulta!

Adóváltozások: mi, mennyi 2015-ben?

Változik a cafeteria szabályozása, itt a szappanadó, különadót kapnak az élelmiszerkereskedők és a dohányipar, illetve a befektetési alapok. Hogy pontosan ez mit is jelent pénztárcánkra nézve egy adószakértő elárulta.

Jordana Brewster családjával köszöntötte az új évet

A Dallas szereplője és egész családja a tengerparton sétáltak a 2015-ös év első napján.

Kat Dennings barátjával lépett az új évbe

A szerelmes pár New Yorkban várta, hogy éjfélt üssőn az óra.

Szilvesztezzünk a sztárokkal!


szerző:
2015.01.02. 19:20
Szilvesztezzünk a sztárokkal!

Van, aki dolgosan köszöntötte az Új évet, más nyugiban otthon, családi környezetben, valaki pedig rendesen belecsapott a lecsóba. Népszerű sztárjaink kitettek magukért. A Fókusz kérésére rögzítették, hogyan búcsúznak az Óévtől.

BÚÉK 2015: Sztárok jókívánságai az újévre

Aleska pizsamában, Szabó Ádám fellépés közben, Ilyés Jenifer pedig a konyhájukból, a szilveszteri vacsora készítése közben kívánt boldog új évet a Fókusz nézőinek!

Kisfiú lett 2015 első csecsemője

Éjfél után 1 perccel Makón született az ország első babája, éjfél után 5 perccel pedig a budapesti első. Az ország első újszülöttje 2015-ben Rácz Péter Rikárdó, aki 3370 grammal, 49 és fél centiméterrel, császármetszéssel jött világra. Az első fővárosi baba pedig Papp Bence Gábor, ő a Szent István kórházban született. Mindkét baba és édesanyjuk is jól van.


 

Így köszöntötték az újévet világszerte

Hiába volt hideg, megteltek az utcák ünneplőkkel hazánkban. Hóban twisztelés és vonatozás, diszkófények a házibulikban, petárda és tűzijáték a tereken. A híradó stábjai ott voltak a legnagyobb utcai bulikon. És mutatjuk azt is ,hogyan ünnepeltek Tokiótól New Yorkig.


 

2015: Így búcsúztatták világszerte az óévet

Tokiótól New Yorkig a tűzijáték volt a legfőbb látványosság. A világ legmagasabb épületeiről is lőttek ki rakétákat. A brazíliai Rióban 2 millióan buliztak, míg a New York-i Times Square-en 1 millió ember köszöntötte az újévet.


 

Szoláriumot és szolidaritást mindenkinek az új esztendőre!

Így kívánnak boldog új évet a villalakók!

Előzetes: Kisfiúk az elsők


szerző:
2015.01.01. 15:32
Előzetes: Kisfiúk az elsők

Éjfél után 1 perccel Makón született meg az ország első csecsemője, Rácz Péter Rikárdó. Négy perccel később Budapesten is született egy baba. Mindketten egészségesek, megmutatjuk őket az esti RTL Híradóban.


 

A Föld keleti felén már 2015-öt írnak

Új-Zélandon és Ausztráliában látványos tűzijátékokkal köszöntötték az újévet. Közben a New York-i Times Squaren már minden készen áll a bulira, ahova 1 millió embert várnak.


 

Be nem tartott újévi fogadalmak


szerző:
2014.12.31. 18:20
Be nem tartott újévi fogadalmak

Többet mozgunk, lefogyunk vagy abbahagyjuk a dohányzást. Ezek a legnépszerűbb újévi fogadalmak. Az emberek többsége megfogad valamit az újév első perceiben, de megtartani csak nagyon kevesen tudják. A felmérések szerint csak minden ötödik újévi ígéret tart ki a tél végéig.


 

Hatalmas bulikkal búcsúztatják az óévet

Utcabál a kemény mínuszokban vagy egy hangulatos étterem a barátokkal, de sokak inkább a házibulit választják szilveszter éjszaka.


 

2015: Így ünnepeltek Új-Zélandon

Itthon még ebédidő volt, amikor Új-Zéland legnagyobb városában, Aucklandben már visszaszámláltak az emberek, és a híres Sky-toronynál látványos tűzijáték vette kezdetét.
 

2015: Így ünnepeltek Ausztráliában

A zenére komponált pirotechnikai showban összesen 100 ezer látványelemet használtak fel.

Előzetes: A keleti féltekén már 2015-öt írnak

Új-Zélandon és Ausztráliában látványos tűzijátékokkal köszöntötték az új évet. 6-kor az RTL Híradóban, elmondjuk azt is, melyek a legnépszerűbb fogadalmak.


 

Miben bulizzunk szilveszterkor?

A szilveszterhez hozzátartozik a csillogás, de érdemes arra figyelni, hogy milyen jellegű bulin veszünk részt, illetve a korunkra is, tehát mindig a körülményeknek megfelelően válasszunk ruhát. A kiegészítők kiválasztásánál fontos, hogy a ruhához harmonizáljanak, de szilveszterkor megengedett a merészebb választás is. A legdivatosabb színek az arany, ezüst, fehér, piros, fekete, és bordó. Ha hideg van, mindenképpen gondoskodni kell meleg ruházatról is, így egy szőrme bunda megfelelő választás lehet.

X-Faktor 2015: Jelentkezz!


szerző:
2014.11.29. 19:55
X-Faktor 2015: Jelentkezz!

2015 ismét az X-Faktor éve lesz. Ha szeretnéd kipróbálni magad és bebizonyítani a tehetséged, élj a lehetőséggel! Jelentkezz!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való