KERESÉS search-close

2008

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "2008"

Utánajártunk a Nyugati téri felüljáró legendájának

A 80-as évek elején mindenki tudni vélte, hogy a két vége nem ért össze a Nyugati téri felüljárónak. A XXI. század utánajárt a legendának.

Ilyen volt az ünnep majdnem egy évtizeddel ezelőtt

Dobálással és kordonokkal telt március 15. évekkel ezelőtt a fővásorban. A Híradó 2008-as összeállításából megnézheti, mi minden történt akkoriban az 1848-as emléknapon.

Nemzeti színűre festették a gyógyult gólyákat

A hortobágyi madárkúrházból egyszerre nyolc gólyát engedtek szabadon nyolc évvel ezelőtt március 15-én. A jeles nap tiszteletére az állatok különleges jelölést kaptak.

Kézműves rezsicsökkentéssel próbálkozott, ráfázott

A Híradó 2008-as riportjában szereplő férfi fogta magát, és házilag lefűrészelte a radiátorvezetéket a lakásában, hogy ne kelljen fizetnie, amíg külföldön tartózkodik. A putnoki Sasvári Ödön önkényes akciója azonban ellentmondott a lakóház távfűtési szabályzatával.

A lila akác magját nassolták az óvodások, belebetegedtek

Amilyen szép a virága, annyira mérgező növényről van szó. Nyolc évvel ezelőtt gyerekek hányással és hamenéssel kerültek kórházba a békéscsabai óvodából. A Híradó riportja éppen ezen a napon készült.

Biológiai eredetű habparti úszott le a Zala folyón

A Rába hírhedt habzása óta általában mindenkiben rossz érzés kelt, ha természetes vizeken hasonló fehérséget lát, most kivételesen azonban a környezetért aggódók is fellélegezhettek, a Kis-Balatonban ömlő folyó ugyanis nem vegyi szennyezés áldozata lett nyolc évvel ezelőtt.

2008-ban személyes testőrök vigyáztak a hóvirágokra és a tőzikékre

Bár minden otthonban remekül mutatnának, azért senkinek nem ajánljuk, hogy a pici fehér virágokból szedjen magának csokrot, ugyanis fokozottan védett növényekről van szó, a letépésükért pedig komoly pénzbírság járt már nyolc évvel ezelőtt is, nem is beszélve a környezeti kárról. A Fertő–Hanság Nemzeti Parkban ezért természetvédelmi őröket állítottak a növények mellé.

Poénból rovarölőszert öntött barátja sörébe a 74 éves bácsi

Előtte már kétszer próbálkozott, de csak harmadjára sikerült. A nyugdíjas korú bácsi viccnek szánta a dolgot, végül emberülési kísérlet miatt ítélték el, napra pontosan nyolc évvel ezelőtt.

Egyszerre kétszáz disznó szenvedett közúti balesetet Szegednél :(

Nyolc éve éppen ezen a napon borult fel egy sertéseket szállító kamion Magyarország egyik legnapsütésesebb városának határában. Szegény hízókat eléggé megviselte a szerencsétlenség, a sértetlenül maradt állatok órákig kolbászoltak az út környékén, mire össze tudták terelni őket.

Saját egyenruhájában pornózott a magyar rendőrnő

A XIV. kerületi rendőrnő videóját  még Amerikában forgalmazták és az internetre is felkerült, ahol természetesen valaki megtalálta és botrány lett a dologból. A Híradó riportjából az is kiderül, vajon megfért-e egymás mellett a rendőrségi és a felnőttfilmes karrier nyolc évvel ezelőtt.

Ezt a menüt akkor sem enné végig a torkos csütörtökön, ha ingyen adnák

2008-ban szomorú véget ért a végtelen mennyiségű ételbevitel hazai napja egy szegedi étteremben. Összesen 26-an kaptam desszertnek szalmonellát a túrós csusza és a halászlé mellé.

Bűnözőként bántak a vak férfival, pedig csak vásárolni akart

Orsós Sándort a pápai áruház biztonsági őre erőszakkal vezette ki kutyája miatt, pedig a jogszabályok szerint magával vihette volna az állatot. Nyolc éve éppen ezen a napon készített vele a Híradó riportot.

Ha azt hiszi, a színházba nem való csecsemő, akkor nagyon téved!

Nyolc éve a csecsemőszíndarab volt a kortárs művészet legzsengébb hajtása itthon. A legtöbb szülőnek talán eszébe sem jut színházba vinni a három évesnél kisebb gyerekeket, Győrben egyenesen darabot írtak nekik.

Két rendőrmotorral sikerült befoglalni egy rokkanthelyet a parkolóban

Íme a Valentin-nap utáni 24 óra egyik legkevésbé szeretteljes híre egyenesen 2008-ból. Még olyan is akadt nyolc évvel ezelőtt, aki azt gondolta, a kék rokkanttábla a családosoknak fenntartott parkolóhelyet jelenti.

Nyolc éve Balázs még ilyen szexi szettekben hasította a tér-időt

Ebből a videóból tényleg mindent megtudhat Sebestyén Balázsról. Érdekli, miért adatta magát állami gondozásba? Most elérkezett az igazság pillanata!

Nyolc éve ilyenkor vedérszámra hordták a párzani vágyó békákat

A Duna-Dráva Nemzeti Park területén még gyerekek is segítettek abban, hogy a szerelmes békák élve átjussanak az autóút egyik oldaláról a másikra. Nézze meg, és garantálta biztosítva van a mai cukiságbevitel!

Ennyi szilánkosra tört szívet még nem látott egyetlen videóban

Ha szerelmet vallani, csajozni és pasizni kiválóan alkalmas a tévé, miért ne lehetne a szerelmünket is a kamerák előtt lapátra tenni? Többen is így gndolkodtak, így kilenc éve pontosan ezen a napon brutális szakításcunami söpört végig a Balázs Show stúdióján. 

2008-ban ezen a napon még a tévé is bemondta az sms-rövidítések végső diadalát

Nyolc évvel ezelőtt a szupergazdaságos karakterhasználat beavászkodott az iskolákba is, erről szólt a Híradó 6-ai riportja. Ha érdekli, hogyan viselték a tanárok az új trendet, most megnézheti.

Zimány Linda sírva villantott Fásy Ádám-tetkót

Nyolv éve 3-án Balázsnak vallotta be a dzsungel kellős közepén, mennyire kivan attól, hogy úgy hasonlítanak egymásra Britney Spears-szel, mint két tojás. Argentína mindenesetre gyanúsan megizmosította a törékeny testű modell hátát.

Már nyolc éve tudjuk, hogyan lehet trükközni a rokkantigazolvánnyal

Éppen egy január 31-ei riportban lepleztük le, hogy pénzért cserébe egyes okmányirodákban majdnem olyan könnyedén lehet hiteles mozgássérült-igazolványhoz jutni, mintha vennénk egy doboz tartós tejet.

Nyolc éve a negyedikesek kikapták életük garantáltan legnehezebb matekfelvételijét

30-án az egyik feladatnak ugyanis nem is volt helyes megoldása egy gépelési hiba miatt.

Ezért graffitizik vörösre a réti sasok farkát

Fogadjunk, hogy ezt eddig nem is tudta. Nyolc éve 29-én szerencsésen szabadon engedték a mérgezést szenvedett réti sast, úgyhogy ha szeretne ma valami szépet látni, feltétlen nézze meg ezt a természetbe visszarepülő ragadozó madarat!

Elfújta a szél a Dunántúl egy részét

A földrajzi adottságok miatt nagyjából nullához közeli az esélye annak, hogy hazánkban tornádó alakuljon ki, nyolc évvel ezelőtt január 28-án azonban sajnos az ország nyugati fele ízelítőt kapott az élményből. Nézze meg a videót, és egyből kellemesebbnek fogja találni a mostani időjárást!

Végre kevesebb esőerdőt kell kivágni a szegedi egyetemisták miatt

Napra pontosan nyolc éve történt, hogy megkezdték a papír alapú index kivezetését a Szegedi Tudományegyetemen tanulmányi rendszeréből. Aki már életében állt sorba jegybeíratás miatt, tudja, hogy erről a pirosbetűs napról mindenképp meg kell emlékezni. Éljen január 27-e!

Alex és Rudolf kizabálta a testvéreit az eleségből

Ne szégyellje, ha az a kedvenc része a híradóban, mikor állatbébik születnek a világ valamelyik állatkertjében. A riportban szereplő két nyíregyházi kispingvin annyira falánk volt nyolc évvel ezelőtt, hogy egy 27-ei napon még a tévébe is bekerültek.

Ma Fekete Pákó és Delhusa Gjon lesz az Ön dj-je

Még csak hét közepe van, de már most elege van munkából? Mesés hét esztendővel ezelőtt pont 27-én került fel ez a videó az internetre, hogy ma megmentse az Ön szerdáját! Jó ebédhez szól a remixelt Akalamago!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való