Celeb vagyok, ments ki innen!

Első bejegyzés (2014. szeptember 24.)

Bárdos AndrásBárdos András

2014. szeptember 24. 20:05

Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből.
Nem is vagy a dzsungelben.
Nem…?

“Mit röhögtök? Magatokon röhögtök!”

Az első találkozások döcögnek, persze igyekszem mindenkinek bemutatkozni a nagy, bemutatkozó sajtótájékoztató előtt, de kínzó arcvakságom most is szánalmas helyzetekbe sodor. Többeket ismerek, Molnár Andit, Erdei Zsoltot, de Aleska Diamonddal még nem sodort össze az élet. Sajnos.

Aleska meséli, hogy Vadon Jani azt mondta, őt leginkább spárgázni szeretné látni a dzsungelben. Miért pont spárgázni, kérdem, hogy részt vegyek a beszélgetésben. Az arcokból látom, hogy nem ez volt életem kérdése, Aleska viszont kedves, türelemmel elmagyarázza, ez az ő védjegye, akárhová megy, mindenhol csinál egy spárgát.. És melyik a kedvenc spárgatípusod, kérdem félve, nehogy megint butaságot mondjak, de Aleska megint kedvesen válaszol: az angol. Ebből kijöttem, gondolom, egész jól. Szerencsémre valaki odalép, pedig már nagyon töröm a fejem a következő kérdésen.

Bemutatkozom Gáspár Győző feleségének. (Őt itt mindenki Bea asszonynak hívja, ha hallja, ha meg nem, akkor Beja asszonynak). Majd Bunyós Pityunak, aki azonnal elnyom egy poént, egész jót. Valaki odalép, kezet nyújt, mi már ismerjük egymást mondja, hát persze,mondom én, ezer éve. Hát, nem ezer éve, ez látszik az arcán, de nincs ideje rájönni, hogy valójában nem ismertem fel. Legalábbis remélem.

Közben egy sajtos szendvics mögé rejtezve kihallgatok egy beszélgetést. Csúnya dolog, de élvezetes, mit élvezetes, ez az élvezetek csúcsa. Aleska Diamond és Bea asszony dialógusát megpróbálom visszaadni.
Ott kapcsolódom be, amikor Aleska arról mesél, hogy légtornász. Én azt hittem színésznő, de úgy tűnik az már csak a második szakmája.
Ne viccelj, mondja Bea asszony, és hol lépsz fel?
Cirkuszban, meséli Aleska, vándorcirkuszban, de nem tudok sokszor  menni, mert akkor utazni kellene és nem maradna másra időm.
Ne viccelj, mondja Bea asszony újra és tátva marad a szája.
De csak fél éve csinálom, folytatja Aleska és képeket is mutat a telefonjában.
Na most? Kibújjak a szenya mögül, felfedjem a kilétem és belenézzek a leporellóba, vagy maradjak rejtve és figyeljek?
Eldől, Aleska elteszi a telefont, és mesél tovább:
Az a legjobb benne, hogy egyáltalán nem félek fent, nézek jobbra, nézek balra, nézegetem az embereket…
… húha, akkor te nagyon ügyes vagy, álmélkodik Bea asszony.
Hallgatnám tovább, de valaki hozzám lép, én meg úgy teszek, mintha a sajtzabálásban zavart volna meg, nem a kagylózásban.
Elsodródom, de viszem az élményt, köszönet neked Bea asszony!
Ez a két hónap nem akármi lesz.

Folytatom… .


 


 
#Celeb vagyok, ments ki innen!#bárdos andrás#blog#aleska diamond#gáspár bea

Címlapról ajánljuk