Cápák között

Bővül a Cápák köre – új nagyhalak a Cápák közöttben

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 16. 10:00

Idén új nagyhalakkal bővül a Cápák között csapata, két női Cápával bővül azon üzletemberek köre, akik befektetőként jelennek meg az RTL sikeres üzleti showműsorában. Ráadásul a műsortól nem megszokott módon már ősszel indul a vadonatúj, hatodik évad! Cápák között szeptember 3-tól minden vasárnap 19 órától az RTL műsorán.

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter személyében két Cápalány csatlakozik a Cápák köréhez, azonban a csapat jól ismert tagjai közül Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András is szerepelnek.

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már 45 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre, azóta évről évre nő a sikere. 

Az RTL üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis- és középvállalkozás, startup talált befektetőt és üzleti mentort magának. A Cápák között hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda.

Bemutatjuk a Cápák között hatodik évadának befektetőit:

Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője.

Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet.

Balogh Levente, A vízkirály. A szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa. Emellett befektető és üzleti tanácsadó, a nemzetközi márkaépítés mestere.

Balogh Péter, a hazai startup közösség meghatározó alakja, közel 50 vállalkozásban van érdekeltsége. Cége, a STRT Holding az ország egyik legaktívabb startup inkubátora, melyet tőzsdére visz.

Moldován András, befektető, sertéstartó, a Wermamba rollercég egyik tulajdonosa, a dinamikus vállalkozások tanácsadója.

#Cápák között#Videó#balogh péter#balogh levente#moldován andrás#orbók ilona#dr. varga eszter

Címlapról ajánljuk