Bulvár

Mi történt? Whisper Ton letörölt mindent az Instájáról

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. május 26. 8:45

Whisper Ton, az egyik legsikeresebb magyar influenszer simára gyalulta Instagram-oldalát.

Döbbenten tapasztalhatták Whisper Ton követői, hogy az egyik legsikeresebb magyar influenszer törölte az összes posztot Instagram-oldalán. A Blikk azt írja, hogy politikai szerepvállalása miatt kapott kritikák vezethettek a drasztikus lépéshez.

Whisper Ton az egyik legtöbb követővel rendelkező hazai influenszer, a Forbes friss influenszerlistáján a második helyre rangsorolták. Jelen van TikTok-on (1,1 millió követő), YouTube-on (391 ezer feliratkozó) és mostanáig Instagramon is rengetegen követték (245 ezren).

Legutóbb azzal került a hírekbe, hogy öt másik influenszerrel együtt tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indított ellene eljárást a Gazdasági Versenyhivatal, mivel posztjaiban ő sem jelezte egyértelműen, ha reklámot tett közzé.

A Blikk szerint azonban nem a GVH eljárás miatt törölte instás tartalmait Whisper Ton: egy kormányzatközeli rendezvényen vállalt szereplése miatt kaphatott túl sok negatív kommentet.

Reggel még fent volt minden… vajon ez az influesemény miatt rázúduló utálat miatt lehet? 

–  kérdezte az egyik reddites fórumozó. A szóban forgó esemény a Magyar Turisztikai Ügynökség (azaz Orbán Ráhel) szervezésében tartott budapesti programsorozat, amire magyar és külföldi influenszerek tucatjait hívta meg a magyar miniszterelnök lánya, és amin ott volt Whisper Ton is, mint az instás posztjaiból is kiderült.


Mások szerint azonban az efféle lépés bevált figyelemfelkeltő húzás a népszerű influenszereknél, akik eltűnésükkel is csak hírverést próbálnak kelteni maguk körül.

Lehet, hogy csak valami nagy dobásra készül

– írta egy követője.

Nyitókép: „shock! piano nail art” by borispumps is licensed under CC BY-SA 2.0 .

#Bulvár#whisper ton#influenszer#instagram#töröl

Címlapról ajánljuk