Bulvár

Kid Rock nekiállt piálni az interjú alatt, majd rasszista szitokszavakat kiabált, fegyvert lóbált a riporter orra előtt, és Trumpot hívogatta a telefonján

Mohos MátéMohos Máté

2024. május 23. 15:20

Kid Rock viszont arról is beszélt, hogy ő is része a politikai megosztottság problémájának, és néha amikor a tükörbe néz, eszébe jut, hogy be kéne fognia a száját.

Fehérborral kezdte, whisky-kólával folytatta az interjút Kid Rock, ezután jött az éles lőfegyver és az n-betűs szó (amely angol nyelvterületen a létező legrasszistább kifejezés, amit fehér ember használhat). A zenésszel a Rolling Stone magazin készített egy roppant vad interjút, ami közben a bevallottan jobboldali, republikánus rocker még Donald Trumpot is felhívta, aki sajnos (szerencsére?) nem vette fel a telefonját.

„Ez egy »gazdag fickó probléma«. Le se szarok semmit. Tudom, hogy nem lesz mindig igazam, de a szívem a helyén van. A legjobbat akarom ennek az országnak” – mondta a zenész, akinek polgári neve Bob Ritchie. Arról is beszélt: „Én egy megosztó ember vagyok, ez nem is kérdés. Néha másokról picsogok, majd belenézek a tükörbe, és arra gondolok, hogy »Ó igen, miért nem fogod be te is a kibaszott szádat?«”.

David Peisner riporter szerint Kid Rock háza amúgy pont úgy néz ki, mint a Fehér Ház, csak épp tele van kitömött állatokkal és neonfényekkel. Miután a zenész lehúzta a „harmadik, vagy a negyedik” piáját, „tovább kiabált nekem a fotelből erről, vagy arról, majd a szék mögé nyúlt, előhúzott egy fekete kézifegyvert, és elkezdte lóbálni, mintha bizonyítani akarna vele valamit” – írta a riportban.

És itt van egy kibaszott, istenverte fegyver,  ha szükségem lenne rá! Mindenhol vannak [fegyvereim]!

– üvöltözte a rocksztár. A riporter szerint ezután még egy óráig hasonló hangnemben folytatódott a beszélgetés. Sőt, amikor ő már be akarta volna fejezni az interjút, Kid Rock csak azért sem akarta abbahagyni fejtegetéseit. Végül azzal búcsúzott el a riportertől, hogy megkérte: írja meg róla „a lehető legrettenetesebb cikket”.

Korábban akkor írtunk Kid Rockról, amikor Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója látogatta meg őt Nashville-ben. Ekkor a zenész „megmutatta nekünk csodás birtokát, és elmesélte, hogy mennyire tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében”.

A végig királyi többesben fogalmazó Orbán így zárta sorait: „Nem sűrűn jár Európában, de reméljük, hogy egyszer azért mi is vendégül láthatjuk őt!” Kid Rockban akkora nyomot hagyott ez a látogatás, hogy később egy talk showban is beszélt róla – igaz, először összekeverte Magyarországot Törökországgal.

Nyitókép: Orbán Balázs / Facebook

#Bulvár#kid rock#donald trump#interjú#alkohol#fegyver#rasszizmus

Címlapról ajánljuk