Bulvár

„A szerelem jó, de a szerelem fáj” – MC Hawer már feladta, hogy párkapcsolata legyen

Mohos MátéMohos Máté

2024. március 25. 12:49

MC Hawer az rtl.hu-nak a közelgő erdélyi turnéjáról is mesélt, de azt is elárulta, hogy tölti a húsvétot, és hogyan segítette a felépülésben infarktuson átesett zenésztársát, Tekknő Mikit. A mulatós zenész azt mondta: párkapcsolatot már nem akar, mert túl sok csalódás, fájdalom érte.

Lemondott már a párkapcsolatról MC Hawer, mert nem szeretné, ha a szerelem kibillentené a harmonikus szingliségből, amiben most él, mesélte az rtl.hu-nak a zenész. 

Közelgő erdélyi turnéjukról mondta: „mi nagyon szeretünk magyaroknak lenni”, és a külföldön élő honfitársainknak nagyon szívesen zenélnek, mivel „ott mindig óriási szeretettel fogadnak minket”.

Tekknő Miki állapotáról is mesélt, aki tavaly augusztusban infarktust kapott, kórházba került. MC Hawer szerint „ő úgy fogalmaz, hogy ezzel teljesen le lett nullázva a szervezete, és fokozatosan tér vissza”. Először egy „félig ülős székszerű valamit” használt a koncertezés alatt, de „azt gyorsan elhagyta, mert valahogy nem volt kényelmes neki”. Fontos, hogy legyen mellette a ventilátor, mert nagyon melege van sokszor: többször még hidegebb időben sem fázik. Viszont mára már

iszonyatos energiája van, mondhatni ugyanolyan, mint amilyen volt.

Az elmúlt időszakról úgy számolt be: „Kicsit úgy érzem, idézőjelben jó, hogy meg tudtam mutatni, hogy én is helyt tudok állni helyette, mivel neki korábban az én betegségem miatt kellett helyt állnia helyettem is. Megmutattuk, hogy át tudtuk vészelni a kritikus helyzeteket, minden rendben van közöttünk. Nem szeretném, ha még egyszer történne velünk bármi. Úgy gondolom, hogy nagyon büszkék vagyunk, hogy ezt csinálhatjuk, és még mindig kellünk a közönségnek”.

A húsvétot is Erdélyben tölti, zenéléssel: péntektől húsvét hétfőig lesznek kint, több koncertet is adnak, mielőtt autóba pattannának, és hazautaznának. „Ha azt nevezzük húsvéti ünneplésnek, hogy együtt ünneplünk a közönséggel, akkor az sem marad el” – mondta.

Magánéletéről azt mesélte MC Hawer: nem szeretne már barátnőt, mert „elég meglett korú vagyok ahhoz, hogy nem szeretnék senkihez sem alkalmazkodni. Nyugalmat szeretnék, békét, és köszönöm, jól elvagyok egyedül. Néha összeveszek magammal, de aztán gyorsan ki is békülünk”.

Arra a kérdésre, hogy végleg lemondott-e a szerelemről, azt válaszolta: 

A párkapcsolatról mondtam le. A szerelem jó, de a szerelem fáj. Igazából nem szeretném, ha kibillentene ebből a harmonikus életből, amit egyedülállóként élek.

Korábban a Fókusz arról számolt be: Benyó Miklós, azaz Tekknő Miki tisztán emlékszik minden pillanatra az életmentő szívműtét előtti percekből. A mulatós zenész augusztusban kapott infarktust és az orvosok szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy túlélte.


Korábban MC Hawer a Fókusznak mesélt őszintén alkoholproblémájáról, amiből Tekknő segített neki kilábalni:

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#mc hawer#zene#húsvét#mulatós#szerelem#párkapcsolat#infarktus#erdély

Címlapról ajánljuk