Bulvár

Molnár Anikó megálmodta a nyertes lottószámokat

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. február 6. 20:02

Míg a legtöbben bevált családi számokkal – születésnapokkal, jeles évfordulókkal – játszanak, Molnár Anikó egész más módszerrel űzi a szerencséjét.

Mint arról hétfőn az rtl.hu is beszámolt, kis híján milliárdos lett vasárnap Molnár Anikó. A Való Világ egykori játékosa ugyanis öt találatot ért el a hatoslottón, amivel 435 010 forintot nyert.

Molnár Anikón kívül még 42 játékost ért hasonló szerencse vasárnap, de a főnyereményt nem vitte el senki. Február 11-én már 1,78 milliárd forintot fizethet a hattalálatos szelvény.

Míg a legtöbben bevált családi számokkal - születésnapokkal, jeles évfordulókkal - játszanak, Molnár Anikó egész más módszerrel űzi a szerencséjét. A Borsnak ugyanis elárulta, hogy évek óta ugyanazzal a hat számmal játszik:

Sok évvel ezelőtt egyszer álmomban megjelentek ezek a számok. Hat szám. Voltam olyan szerencsés, hogy az ébredés után is még emlékezem rájuk, így gyorsan lejegyeztem őket és azóta csakis ezekkel játszom. Hogy eddig nyertem-e? Egy vasat sem! De mégis bíztam benne, hogy egyszer majd bejön. És láss csodát! A hétvégi hatoslottó-sorsoláson öt számot eltaláltam! 

2013-ban Molnár Anikó orvosai felfedezték, hogy agyának egy kisebb része elsorvadt:

#Bulvár#molnár anikó#lottósorsolás#hatoslottó

Címlapról ajánljuk