Bulvár

Rácz Jenőék tartanak az internetes perverzektől, ezért nem mutatják meg kislányuk arcát

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. január 10. 10:14

„Minket jóval többen figyelnek és a nagy számok törvénye alapján több is a beteg perverz” – árulta el Rácz-Gyuricza Dóri, hogy miért nem mutatják meg az interneten kislányuk arcát.

Rácz-Gyuricza Dóri az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában elárulta, hogy miért nem tesznek közzé olyan fotót a kislányukról, amelyen látható az arca, írja a Blikk.

Rácz Jenő mesterszakács és felesége hébe-hóba meg szoktak osztani követőikkel olyan családi fotókat, amelyeken szerepel másfél éves kislányuk, Kamilla is, de ilyenkor ki szokták takarni az arcát.

Minderről ezt írta Rácz-Gyuricza Dóri

Mi is ugyanolyan szülők vagyunk, mint bárki más, nekünk is a gyerekről szól most az életünk, Ő a legnagyobb büszkeségünk. Viszont egy átlagembernél minket jóval többen figyelnek és a nagy számok törvénye alapján több is a beteg perverz.

Dóri ezután arra a kérdésre is válaszolt, szeretné-e megcsináltatni a melleit:

Nem. Mindig is kíváncsi voltam, milyen lenne az élet nagyobb cicikkel, és egy év szoptatás alatt meg is tapasztalhattam. Őszintén, alig vártam, hogy visszakapjam az én kicsikéimet. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb így nekem az élet, bármit felvehetek, nem esik ki a szeme az embereknek a látványtól. Elfogadtam magam, szeretem a melleimet, komoly strapát álltak ki.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra 2021 augusztusában mondta ki a boldogító igent, miután a Konyhafőnök szigorú séfje a gasztroreality forgatásán nemcsak Dóri főztjébe szeretett bele, hanem a lányba is. Kislányuk, Kamilla 2022 áprilisában született, és igazi cukiságbomba:

  
Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#rácz jenő#Rácz-Gyuricza Dóra#kislány#gyerek#instagram#perverz

Címlapról ajánljuk