Bulvár

Disznóvágás is volt Vadon Jani utolsó munkanapján a Rádió 1-ben

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. december 20. 12:36

Vadon Jani 15 év után hagyta ott a Rádió 1-et és reggeli műsorvezető kollégáit, Balázsékat, akik sírva-vigadva búcsúztak tőle, még disznótor is volt.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, a magyar kereskedelmi rádiózás egyik nagy öregje, Vadon Jani 15 év után távozik a Rádió 1-től. Döntését a hétfői adásban jelentette be, ahol részleteket árult el arról is, hogyan folytatja. 

Vadon tehát már nem tagja a Balázsék című reggeli műsor csapatának, Sebestyén Balázsék nélküle folytatják. A 24.hu cikke szerint december 20-án, szerdán volt a rádiós utolsó munkanapja. A Rádió 1 épületében erre a napra disznóvágás volt szervezve, így egy napra esett a téli falusi hagyományokat felidéző tor és Vadon Jani búcsúztatása.

Gyerekek, nagyon szürreális, ami történik. A negyedik emeleten egy élő disznófej van az asztalon, vágják a húst, rotyog az abálólé, töltjük nemsokára a kolbászt, hihetetlen. Nagyon jó, tavaly se tudtuk megszokni, ez már hagyomány lett. Teljesen beteg a dolog!

– mondta Sebestyén Balázs az utolsó közös adásukban.


Sebestyén Balázs a szerda reggeli adás után az Instagramon is elbúcsúzott kollégájától:

Hát ez is eljött… lenyomtuk az utolsót így, együtt! Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent…. a sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! 

– írta egyebek mellett Balázs, azt kívánva volt műsorvezető társának, hogy sikerüljön neki minden, amit eltervezett a nyugdíjas éveire. 


Vadon Janit az RTL nézői televíziós műsorvezetőként ismerhetik, a Celeb vagyok, ments ki innen! több évadában együtt dolgoztak Sebestyén Balázzsal, és szintén együtt vezették a Kalandra fal! című vetélkedőt, újabban pedig a Gyertek át! című műsorban is alkotópároként működnek. „Az a Vadon Jani, akit ismernek, az valójában Vadon János” – mondta a műsorvezető a múlt héten az RTL Fókusznak, miután a váltás okairól faggattuk.


Nyitókép: Balázsék oldala  / Facebook

#Bulvár#sebestyén balázs#vadon jani#rádió 1#rádiós#búcsú

Címlapról ajánljuk