Bulvár

Videó: tüsszögni kezdett a karácsonyfa, elképesztően cuki ünnepi meglepetés lett belőle

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 13:23

Kiderült, semmi baj nincs, sőt akad ok az örömködésre.

Alaposan megriadt egy texasi nő, amikor azt hallotta, hogy tüsszögni kezd a karácsonyfája. Az esetről TIkTokon beszámoló felhasználó éppen a nappalijában sétált a fa felé, amikor meghallotta az ijesztő hangokat.

Gyorsan nyomozni is kezdett, hogy kiderítse, mi folyik itt: ki is derült, hogy semmi gond nincs, sőt egy cuki meglepetésben lett része. A karácsonyfába ugyanis bemászott egy oposszum, és az adta ki a hangokat, írja a Fox.

„Fogalmam sincs, hogy jutott be az oposszum a házamba, és fel a karácsonyfára. Megpróbálom rávenni, hogy elmenjen, de nem akar, és fogalmam sincs, mit tegyek” – mondta a nő az internetre feltöltött videóban.

Egy másik videó már közelről mutatja a barátságos oposszumot, akit a nő gügyögve faggat arról, hogy mit is akar itt. Azért ő is belátja, hogy egy elég cuki állatról van szó. Végül kesztyűt húzott, és megragadta, de az állat olyan erősen kapaszkodott a fába, hogy egyenként kellett lefejteni az ujjait. Az esetről készült videók több mint hatmilliós megtekintésnél tartanak.

Az oposszumról készült felvételt alább lehet megnézni:

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#karácsony#karácsonyfa#tüsszentés#tiktok#Videó#oposszum

Címlapról ajánljuk