Bulvár

Pumped Gabo Kanosszát járt: Nagyon sajnálom, ezt nagyon elb*sztam

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. október 19. 21:53

Pumped Gabonak szerda este fellépése lett volna, de csúnyán benézte, azt hitte csütörtökön fog DJ-zni az Akvárium Klubban.

Bocsánatkérést tett közzé Instasztoriban Pumped Gabo, vette észre a 24.hu. A testépítő, médiaszemélyiség egy buliba lett volna hivatalos az Akvárium Klubba, ahol lemezlovasként lépett volna föl. A parti szerda este lett volna, de Gabo nem jelent meg.

Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, aki várt rám az Akváriumban. Nem mentem el, de nem történt semmi, egész egyszerűen balfasz voltam. Valamiért nagyon az volt bennem, hogy csütörtökön lesz ez a buli. A telefonomat későn vettem észre már, hogy hívtak nagyon sokan. Elnéztem, geci, azt hittem, hogy csütörtökön lesz, nem pedig szerdán, de most volt, és kurvára sajnálom… Ez a világ legcikibb dolga. Nagyon sajnálom, ezt nagyon elbasztam, tényleg elnézést kérek mindenkitől

– ostorozta önmagát Pumped Gabo a 24 órán belül eltűnő posztban.

Aki netalán nem tudná, hogy kicsoda Pumped Gabo, az RTL Fókusz 2015-ös riportjával bepótolhatja a lemaradást. Pumped Gabo az Index videójában tűnt fel először fura táncával, a Fókusz pedig addig járta a Balaton Soundot, amíg meg nem találta a saját bevallása szerint az Olümposz hegyről származó testépítőt, akit később egy ország zárt a szívébe. Ő volt a 19 éves Szabó Gábor, a szófukar fiú, akit azóta Pumped Gabóként ismerünk:

#Bulvár#pumped gabo#dj#instagram#hibázott

Címlapról ajánljuk