Bulvár

Puskás-Dallos Peti: Hagyjátok azt az idióta tejfakasztó bulit!

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 21. 12:53

Puskás-Dallos Peti két héttel ezelőtt lett apa, most Instagramon osztotta meg, hogy számára milyen érzés az apaság, és adott is egy jótanácsot szülőtársainak.

Két héttel ezelőtt született meg Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti első gyereke, Ábel. Puskás-Dallos Peti most Instagramon osztotta meg, hogy számára milyen érzés az apaság.

Puskás Peti azt írta az Instára fölrakott fotó mellé, hogy „a legcsodásabb dolog apukának lenni”, és úgy tűnik nem tud betelni az érzéssel:

2 hete amióta megszületett Ábel csak nézegetem, ölelgetem, babusgatom a kisbabámat és próbálok gondoskodni anyukájáról is, akit jobban szeretek mint valaha.

A posztban azt hangsúlyozza, hogy szerinte nagyon fontos minden egyes együtt töltött perc, és ezért a következő tanáccsal szolgált a leendő apukáknak:

ha bent tudtok lenni minél többet vagy még akár aludni is az első napokban a családotokkal, hagyjátok a @@@@@ba azt az idióta tejfakasztó bulit. Mégis csak 9 hónap után megszült egy gyereket a szerelmetek, ha lehetőségetek van rá, legyetek ott velük már a közös élet rajtjánál is, megérdemlik, hogy ez ne a lerészegedésről meg a másnapról szóljon.

Egy kritikus kommentre reagálva annyit még hozzátett, hogy „a tej megindulása és az alkohol fogyasztás között” amúgy sincs összefüggés „ez így önmagában teljes hülyeség”.

Puskás-Dallos Ábelről már képeket is nyilvánosságra hoztak szülei, a fotókat ide kattintva lehet megnézni. A házaspár korábban a Fókusznak is mesélt a várandósságról:

#Bulvár#apaság#puskás-dallos peti#instagram#tejfakasztó buli

Címlapról ajánljuk