Bulvár

Lukács Miki a Miss Popó fenékszépségverseny győztesével randizott

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 31. 6:47

A 30 éves Mártoni Edina 2020-ban a Házasodna a gazdában is szerepelt, ahol Szabolcs gazda rá is kérdezett szexi múltjára.

Válása után belevetette magát a randizásba Lukács Miki, akit Mártoni Edinával, a Miss Popó fenékszépségverseny egykori győztesével láttak vacsorázni. A Blikknek egyik olvasója árulta el, hogy belvárosi étteremben látta a párt, akik elmondása szerint „nagyon imádták egymást”, hozzátéve, hogy „jó volt együtt látni őket”.

Lukács Miki a Blikknek megerősítette, hogy valóban Mártoni Edinával randizgatott. Közölte, hogy az az Instagramon kezdtünk el ismerkedni, amit néhány találkozó követett, de a randik alatt „hamar rájöttem, hogy nem egyeznek az elképzeléseink”. Lukács hozzátette:

Őt szerintem jobban érdekelte az általam várható szereplés, mint én magam. Tudom, hogy több műsorban is szerencsét próbált már, és más ismert férfiakkal is próbált ismerkedni. Azóta is írogat nekem, de én nem szeretnék tőle semmit.

A 30 éves Mártoni Edina 2020-ban a Házasodna a gazdában is szerepelt, ahol Szabolcs gazda rá is kérdezett szexi múltjára.

Lukács Miki 17 év után keresi újra a párját, miután véget ért a házassága gyermeke anyjával, Peller Annával. A 44 éves hangmérnök, színész, exműsorvezető a Celebrandiban elmondta, hogy korábban sokkal több idő kellett ahhoz, hogy megismerjen valakit, emiatt az is megesett, hogy félreismerte a kiszemeltjeit. Mostanra viszont már könnyebben átlát az embereken.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#lukács miki#Mártoni Edina

Címlapról ajánljuk