Bulvár

Transzneműként coming outolt MrBeast műsorvezetőtársa, Kris Tyson

Hamberger DávidHamberger Dávid

2023. július 25. 14:46

Tyson 2012 óta barátja és munkatársa a világ egyik legtöbb követővel rendelkező YouTuberének, MrBeastnek.

Hivatalosan is bejelentette Kris Tyson, hogy transznemű nőként éli tovább az életét. A YouTuber MrBeast videóiból lehet ismerős, ugyanis a kezdetektől, 2012 óta közösen gyártanak tartalmat.

Kris ezt már egy ideje próbálja adagolni a rajongóknak, hogy nőnek érzi magát, ugyanis áprilisban egy hormonterápiáról posztolt az Instagram-oldalára. A hivatalos bejelentésre azonban mindeddig várni kellett. A vele készült nagy interjúból elmondta, hogy Chris Tysonról átíratta a nevét Kris Tysonra, illetve életében először nagy nyilvánosság előtt is kimondta, hogy:

Nő vagyok! Soha nem mondtam még ezt nyilvánosan, de több mint egy éve teljesen biztos vagyok ebben a döntésemben.

Tyson elmondta, nyolc hónapja kezdett el azzal kísérletezni, hogy megnöveszti a haját, befesti a körmét és hasonló, lányokra jellemző dolgokat csinálni. Addigra már biztos volt abban, hogy nem cisznemű (az a személy, akinek a megélt neme és a születéskor bejegyzett biológiai neme megegyező), de nem tudta, hogy pontosan milyen szexualitású.

Egy ideig próbálkoztam a genderfluid témával. Azt kérdeztem magamtól, hogy mi köt engem ehhez a férfiassághoz?

– tette fel magának a kérdést Kris, aki sokáig „a férfi” szerepben tetszelgett MrBeast videóiba.

„Te Chris vagy a MrBeastből. Te vagy az a fickó, aki meggyújtja a tüzet. Te vagy az a fickó, aki megépíti a dolgokat. Egész életemben élveztem ezeket a dolgokat, de soha nem éreztem magam igazán a srácnak” – magyarázta Kris.


Nyitókép: AnthonyPadilla, YouTube

#Bulvár#mrbeast#kris tyson#transznemű

Címlapról ajánljuk