Bulvár

VV Virág megszólalt: Rám lett rúgva egy szárító, aztán kitalálta mindenki, hogy meg lettem verve

Hamberger DávidHamberger Dávid

2023. július 21. 16:11

Elértük VV Virágot, akiért a párja ment be péntek délután a kórházba.

Mi is beszámoltunk róla, hogy hatalmas hangzavar rázta fel egy zuglói ház lakóit, miután Ledneczky Virág és párja heves vitába keveredtek otthonukban. 

A ValóVilág egykori szereplője csütörtök hajnalban indított élő videót a TikTok-csatornáján. A közvetítésben elhangzott párbeszédek alapján arra lehetett következtetni, hogy Virág párja fizikailag is bántalmazhatta őt.

Összevesztünk a párommal. Nem voltam a tudatomnál, mert alkoholra vettem be gyógyszert. Igazából rám lett rúgva egy szárító, aztán kitalálta mindenki, hogy meg lettem verve. Nem történt semmi, olaszosan szoktunk vitatkozni, és ennyi

– mondta a Virág, akit az eset után mentővel vittek kórházba, miután a kiérkező rendőrök szerint önkívületi állapotban volt, ezért meg is kellett bilincselni.

A lány bevallása szerint már jól érzi magát, kiengedték a kórházból is, ahonnan a párja vitte haza autóval.

A kórházba is csak azért vittek be, mert látták, hogy nem vagyok stabil állapotban az alkoholtól és a gyógyszertől. Nem ütésnyomok miatt kerültem be

– mondta Virág az rtl.hu-nak.

 

Hozzászólna? Látogassa meg Facebook-oldalunkat!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

 

#Bulvár#vv virág#ValóVilág

Címlapról ajánljuk