Bulvár

Tóth Vera testvéréről, Tóth Gabiról: ő egy szétszadizott énekesnő

rtl.hurtl.hu

2023. június 24. 8:54

Kiállt Tóth Gabi mellett testévre, Tóth Vera, aki közösségi oldalán mondta el, mennyire szomorúvá teszi, hogy „az internet népe” folyamatosan „zaklatja és bántalmazza”.

Közösségi oldalán védte meg Tóth Gabit testvére, Tóth Vera, az őt érő támadásokkal szemben. Tóth Vera kijelentette:

Lehet itt mindenféle elméleteket gyártani, bizonygatni, hogy nem érdemel díjakat, de nem érdemes, mert már bebizonyította, hogy tud, a tudás pedig az, amit nem lehet elvenni senkitől, még akkor sem, ha egy egész világ elhiszi, egymást hergelve, hogy ez nem így van.

Tóth Vera egyben kikelt a testvérét támadó hozzászólások ellen is. Az „internet népe” elmondása szerint „bántalmazó, szinte kegyetlen hozzáállással szól hozzá olyan posztokhoz, ahol Gabi neve szerepel”. Közölte, hogy akárkiről is legyen szó, néhányan úgy érzik, hogy „jobban tudják, milyen az az ember, akiről ítélkeznek, mint a szerette, hozzátartozója”, és hozzátette:

Legyen hír egy hegymászóról, egy, a Titánban ragadt, óceánban eltűnt csapatról, vagy egy szétszadizott énekesnőről, Gabiról. Totális felé az abuzálás, a bántalmazás, a zaklatás. Szomorú.

Elmondta, hogy a Tóth Gabit ért támadások miatt „tényleg szomorú vagyok”, és nem tud szabadulni a kommentektől, „rányomja a bélyegét a mindennapjaimra”.

Tóth Gabit azután kezdték el támadni, hogy a közmédiánál ő lett az év női előadója. A vádakra reagálva közölte, hogy „nem kenyerem a dicskvés”, majd megmutatta milyen zenei díjakat nyert

Ezt követően a TikTokon terjedni kezdett egy korábbi felvétel, ahol Beyoncé egyik dalát adja elő, és a kommentelők és a videó megosztói győzelme óta negatív kritikáikkal bombázzák az énekesnőt.

Erre Tóth Gabi szintén a TikTok-oldalán válaszolt: cancel culture, karaktergyilkosság, már azt kérdőjelezik meg, hogy tudok-e énekelni

Nyitókép: Tóth Vera és húga, Tóth Gabi az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal című televíziós show-műsor első elődöntőjének kezdete előtt 2015. január 24-én. Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd

#Bulvár#tóth gabi#tóth vera

Címlapról ajánljuk