Bulvár

Sokkolta a TikTok közönségét Tóth Gabi felvétele

rtl.hurtl.hu

2023. június 22. 10:29

Miután Tóth Gabi lett az év női előadója a közmédia szerint, a TikTokon terjedni kezdett egy korábbi felvétel, ahol Beyoncé egyik dalát adja elő. A kommentelők és a videó megosztói győzelme óta negatív kritikáikkal bombázzák az énekesnőt.

A közmédia Petőfi Zenei Díjátadóján „Az év női előadója” elismerést Tóth Gabi nyerte. A díjazottak kapcsán Fluor Tomi is megszólalt, aki azt írta: „Megveregetik egymás vállát az elvtársak, a popzene meg közben elszalad, és bizonyít úgy igaziból is. Mert az sajni demokratikus és liberális” – fogalmazott.

Tóth Gabi is érzékelte a támadásokat, ezért TikTok-oldalán mutatta meg, hogy nem csak a közmédia díjai sorakoznak a polcain.

Ez azonban nem számított a TikTokereknek, hiszen elkezdett terjedni egy felvétel, amin Tóth Gabi Beyoncé egyik dalát adja elő, ez pedig nagyon sok kommentelőben vetett fel kérdéseket. Leginkább azt, hogyan választhatták meg az év énekesnőjének azt az embert, aki így énekel élőben.


Először nem tudtam, mi ez a szám, de rájöttem, hogy ő Beyoncét szeretett volna énekelni, csak nem sikerült 

– olvasható az egyik poszt alatt.

Ez én vagyok részegen, amikor úgy csinálok, mint aki tudja a szöveget😳

– írja egy másik kommentelő.

Persze, nemcsak ez a két komment született meg. Sokakat megihletett az énekesnő koncertfelvétele:

Amióta megnéztem, otthon fekszem magzat pózban a tus alatt és félek.

Matyó Sámán esőt idéz... szerintem 🤷‍♀️

Ezt kellett volna a pápának előadni... 😂😂😂 

– írja valaki más, aki arra utalt, hogy Ferenc pápa magyarországi látogatása során Tóth Gabi is fellépett a Hősök terén a szentmise előtt.

Nagyon sokan részeg önmagukhoz, egy sámánhoz, a telepi Beyoncéhoz vagy egy varázsló trükkjeihez hasonlították az előadást, sőt olyan is akadt, aki Beyoncé egyik performansza alá vágta be Tóth Gabi hangját:


Nyitókép: Tóth Gabi érkezik a vörös szőnyegen a Petőfi Zenei Díjátadó Gálára június 17-én. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

#Bulvár#tóth gabi#petőfi zenei díj#beyoncé#koncert#tiktok#Videó#kritika

Címlapról ajánljuk