Bulvár

Magyarországon lesz Palvin Barbi lagzija

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 17. 13:07

Az eljegyzés már szeptemberben megvolt, Palvin Barbara és Dylan Sprouse már az esküvőt tervezgetik, és szinte biztos, hogy Magyarországon rendeznek majd egy hagyományosnak mondható lakodalmat.

Mint arról nemrég az rtl.hu is beszámolt, interjút adott Palvin Barbara és Dylan Sprouse a V Magazinnak, amiből kiderült, hogy igazak voltak a korábban felröppent pletykák: a magyar szupermodellt eljegyezte a párja.

Mindezidáig ezt nem erősítette meg a sztárpár, de a V Magazinnak elárulták, hogy valójában már szeptemberben megtörtént az eljegyzés.

Az interjú többi részéből pedig kiderült még egy nagyon fontos dolog: nagy valószínűséggel Magyarországon tartják Palvin Barbiék a lakodalmukat.

Erről konkrétan így beszélt tréfásan Palvin Barbara:

kizárt dolog, hogy ne Magyarországon legyen az esküvő, a szüleim megölnének.

Dylan Sprouse szerint nagy lagzi lesz, amit alig várnak, hiszen most először fognak majd találkozni a fiatalok szülei és családjai.

A beszélgetésben szóba kerültek a magyar esküvői hagyományok, például a leányszöktetés, ami a tervek szerint részét képezi majd a lakodalmi mulatságnak.

Kettejük közül Dylan Sprouse izgul jobban az esküvő miatt, főként a menyasszonytánctól fél kicsit, mivel nem tartja magát jó táncosnak. Palvin Barbara vizont már nagyon várja, hogy megmutathassa gyerekkora helyszíneit az amerikai rokonságnak.

A jelenleg New York-ban élő, nemzetközi modellkarriert befutó Palvin Barbara Budapesten született, iskoláit is a magyar fővárosban végezte. Egyelőre azt nem tudni, hogy hol és mikor lesz az esküvő.

Nyitókép: Jamie McCarthy/Getty Images for Tiffany & Co

#Bulvár#palvin barbara#dylan sprouse#magyarország#esküvő#lakodalom

Címlapról ajánljuk