Bulvár

Tóth Gabiék örökbefogadáson gondolkodnak

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. május 24. 6:27

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor elárulta, hogy szeretnének egy második gyereket is, és ha nem sikerül sajátot összehozni, akkor szívesen örökbe is fogadnának, hogy legyen kistestvére Hannarózának.

Interjút adott Krausz Gábor séf, Tóth Gabi párja a Hot! magazinnak, amiben egyebek mellett beszélt a szentenderei költözésükről, hogyan sikerült új otthont kialakítani a városban, és mik a szakmai tervei a közeljövőre nézve. Ezen túlmenően szó esett arról is, hogy milyen különböző habitusúak ő és Tóth Gabi: Gábor inkább introvertált, míg Gabi nagyon tüzes is tud lenni.

Kiderült az is, hogy kislányuk, Hannaróza egy az egyben az édesanyjára hasonlít: 

akaratos, erőteljes, tudja, hogy mit akar. Amit kitalál, úgy kell lennie, nincs apelláta. A lábai ugyanolyan hosszúak, mint Gabinak, jó csaj lesz.

Hannaróza egyébként most lett óvodás, amit Tóth Gabi kicsit nehezen visel. A pár gondolkodik a további gyerekvállaláson is. A testvérek közti korkülönbség Krausz Gábor szerint épp megfelelő lenne, de ő már 41 éves, ezért nem biztos, hogy sikerül egy második közös gyereket összehozni.

A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akinek sikerült, és csodálatos! Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene.  

– mondta ezzel kapcsolatban a séf. 

Nyitókép: Tóth Gabi A Dal 2017 showműsor döntőjében, 2017. február 18-án – Fotó: Illyés Tibor / MTI

#Bulvár#tóth gabi#krausz gábor#örökbefogadás

Címlapról ajánljuk