Bulvár

Volt felesége szerint Jack Nicholsont hatalmas pénisszel áldotta meg a természet

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 22. 17:03

„Very big” – mondta Anjelica Huston egykori férjéről egy beszélgetős műsorban.

Pár nappal ezelőtt újra a figyelem középpontjába került az egyik legnagyobb amerikai filmsztár, Jack Nicholson. A Szelíd motorosok, a Ragyogás, a Száll a kakukk fészkére, az Eastwicki boszorkányok, a Becéző szavak, a Lesz ez még így se legendás filmek manapság remeteéletet élő főszereplőjét lassan másfél éve nem lehetett a nyilvánosság előtt látni, de nemrég lencsevégre kapták, ahogy kócosan, fakó pólóban és melegítőben Beverly Hills-i házának az erkélyén lazít.

Az éppen ma, április 22-én 86. születésnapját ünneplő háromszoros Oscar-díjas színész korábban szóba került Andy Cohen „Watch What Happens Live” című műsorában is, aminek egyik vendége Anjelica Huston, Nicholson exfelesége volt, elevenítette fel a Daily Star a 4 évvel ezelőtti emlékezetesen pikáns adást.

Huston és Nicholson zajos, sőt botrányos kapcsolata 1973 és 1990 között tartott kisebb-nagyobb szünetekkel. Amikor Andy Cohen arra kérte a színésznőt, hogy írja le három szóval, hogy milyen szerető volt Nicholson, Huston azt felelte, hogy Nicholson farka ("dick") nagyon nagy ("very big"). A műsorvezető tovább kíváncsiskodott, mire Huston elismerte, hogy volt férjét tényleg hatalmas pénisszel áldotta meg a természet.

A sztárpár útjai azután váltak ketté, hogy Nicholson elárulta Hustonnak: szeretője gyereket vár tőle. A színésznő memoárjában azt írta, hogy „kegyetlenül elverte” Nicholsont, úgy ütötte a fejét és a vállát, mint egy díjbokszoló. Erről Nicholson is beszélt később egy interjúban: „nagyon elvert, megmondom őszintén” – nyilatkozta.

#Bulvár#jack nicholson#anjelica huston#pénisz

Címlapról ajánljuk