Bulvár

Hiába könyörgött pánikba esve az autósoknak Görög Zita húsvét hétfőn este, hogy álljanak meg

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 11. 21:45

Az egykori modell, színésznő öccse rosszul lett, autóval próbálták Budapestre vinni kórházba, de állapota egyre rosszabbodott, ezért félreálltak segítséget kérni. Vagy 25 autós hajtott el mellettük segítségnyújtás nélkül.

Szeretnék köszönetet mondani annak a kb. 25 autósnak, akik ma NEM álltak meg, miközben telefonon a mentőket hivva, pánikolva próbáltam segítséget kérni tőlük húsvét hétfőn este Solymáron

– írja Görög Zita kedd hajnalban megjelent, 24 órán belül eltűnő Insta-sztori bejegyzésében, amit a Naphire.hu vett észre.

Görög Zita a lap kérdésére elmondta, hogy hétfőn este öccse rosszul lett, ezért megpróbálták autóval orvoshoz vinni. Solymár közelében a testvére állapota rosszabb lett, ezért Görög Zita megállt, hogy mentőt hívjon:

Félreálltam és miközben hívtam a mentőket, megpróbáltam az autósokat leinteni, hogy kérjek tőlük vizet.

Legnagyobb megdöbbenésére az arra járó autósok azonban egy kivételével mind továbbhajtottak. 

Ők így ünneplik a világosság győzelmét a sötétség, az élet győzelmét a bűn és halál fölött. Lassítva, bámulva, továbbhajtva

– írta az út mentén tapasztalt ünnepi közönyről Görög Zita az Instagramon.

„Talán az Urbi et orbi-t is meghallgatták, majd gyorsan el is felejtették! De csak egy elfogadható válasz jutott eszembe, miért is nem álltak meg, legalább megkérdezni mi a francért ugrálok eléjük. Hisz véget ért a böjt! Kajasokkot kaphattak a sonkától! Krisztus feltámadott, Alleluja! Még szerencse, hogy ezekért a bűnökért is az életét adta már. Tudjátok mi volt Jézus egyik szava a kereszten? Szomjazom! Az öcsém vízre, én jóságra. Ezért kalimpáltam. De még ecetet sem kaptunk” – írta Görög Zita az Instasztoriban.

„Rohadt szerencsés vagyok, mert egyáltalán nem ilyen emberekkel vagyok körülvéve. Számomra ez a közömbösség egy nagyon új megnyilvánulása volt az emberek felől” – mondta a Naphire.hu-nak. „Én állandóan felveszek bárkit, aki szeretne A-ból B-be eljutni, vagy nem jön a busz, vagy esik az eső” – tette hozzá.

Egy autós végül megállt és adott is vizet Görög Zita öccsének, aki azóta jobban van, hála a mentősök gyorsaságának és a Honvéd kórház orvosainak.

Nyitókép: RTL Reggeli / @gorogzita

#Bulvár#görög zita#solymár#közöny#segítségkérés

Címlapról ajánljuk