Bulvár

Elvesztette apja teszkós szatyorba rakott hamvait a 9 órás kocsmatúrán

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 22. 19:56

A leicesteri Stan Blade azért utazott haza szülővárosába, hogy 2011-ben elhunyt apja hamvaival meglátogatja gyerekkora kedvenc helyét, a vidámparkot. A terv ott siklott ki, hogy összefutott pár régi haverjával és inni kezdtek.

Tiktokos videóban kért segítséget apja hamvainak megtalálásához egy 39 éves angol férfi, írja a Mirror. Stan Blade nem akármilyen körülmények között vesztette el 60 éves korában elhunyt édesapja, Stephen Jewitt földi maradványait. A Leicesterben élő, mellesleg énekléssel, zenéléssel, dalszerzéssel is foglalkozó Blade terve az volt, hogy hazamegy szülővárosába, az Essex megyei Southendbe, és ott meglátogatja az urnával a tengerparti vidámparkot, és erről egy vidám videóban beszámol majd Tiktokon.

A férfi sikeresen meg is győzte az urnát őrző rokonait, hogy mindez jó ötlet. 

Apám nagyon vicces fickó volt, és nagyon tetszett volna neki az ötlet, hogy felüljek a hullámvasútra a hamvaival az oldalamon 

– mondta Stan Blade. „Jó humora volt, ezért szerettem volna valahogy tisztelegni az emléke előtt, mivel jó ideje nem jártam a szülővárosomban.”

Blade elkérte mostohaanyjától a fadobozt, amiben apja urnáját tartották, és egy teszkós szatyorba rakva elindult vele.

A remek terv ott siklott ki, hogy összefutott pár régi haverjával és inni kezdtek, ami egy egész éjszakás kocsmatúrába torkollott.


Stan aznap éjjel tizenegy sört ivott meg, és a kilencórás ivászat egy homályba vesző pontján lerakta valahova az urnát rejtő szatyrot. Csak másnap derült ki, hogy ekkor végzetesen elváltak az útjaik.

Amikor hazaértem, a mostohaanyám megkérdezte, hol van az apád? Nem hibáztatom, hogy dühös rám

– emlékezett vissza a kijózanító pillanatra. Ráadásul mostohaanyja korábban külön figyelmeztette, hogy ne vigye apja hamvait a tengerpartra, így különösen bántja a lelkiismeret.

Stan visszament a plázsra, hogy a környék minden kocsmáját átkutassa, ahol előző éjjel barátaival járt, de senki sem látta az apját. A férfi ezért Tiktokon kért segítséget, hogy megtalálja az urnát.


Nyitókép: Stan Blade / Instagram / Tiktok

#Bulvár#urna#egyesült királyság#anglia#southend#hamvak#elveszett

Címlapról ajánljuk