Meglepően pajzánra sikerült az Aldi húsvéti pillecukraAz Egyesült Királyságban forgalmazott „Nyuszik és csibék” nevű termék zacskójába ránézésre egész más alakú pillecukrok kerültek. Az Aldi nem is védekezett.
Bulvár

Meglepően pajzánra sikerült az Aldi húsvéti pillecukra

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 10. 16:58

Az Egyesült Királyságban forgalmazott „Nyuszik és csibék” nevű termék zacskójába ránézésre egész más alakú pillecukrok kerültek. Az Aldi nem is védekezett.

Elég nagy feltűnést keltett Twitteren egy manchesteri nő március 2-i bejegyzése, aki egy zacskó 150 grammos Dominion pillecukrot rakott a kosarába. A „Nyuszik és csibék” fantázianevű termék fotójához @missviaborsi csak annyit írt, hogy 

Bocs, Aldi, de ez nem éppen nyuszi. 

És mit is lehetne mondani, tényleg nem, nézzék csak:


A twitterezők egybehangzó véleménye szerint leginkább péniszre emlékeztető pillecukrokra a brit Aldi március 6-án hivatalosan is reagált Twitteren, írja a Derby Telegraph. Az @AldiUK tréfásan annyi írt, hogy erre már tényleg nem találnak semmilyen jó kifogást:


A pöcsös pillecukor láttán persze elszabadult a mókázás a Twitteren, a legtalálóbb vizuális poént @mattaqua1 sütötte el, kijavítva a termék nevét:

 

Nyitókép: @missviaborsi / Twitter

#Bulvár#aldi#egyesült királyság#húsvét#pénisz#pillecukor

Címlapról ajánljuk