Bulvár

Fekete Pákó az rtl.hu-nak vallott autóbalesetéről: ő utazott a kocsiban, ami szabálytalankodott

Mohos MátéMohos Máté

2023. január 22. 19:43

Elmondása szerint a sofőr figyelmen kívül hagyott egy stoptáblát.

Korábban már megírtuk a Bors információi alapján, hogy Fekete Pákó balesetet szenvedett Mosonmagyaróvár környékén. Ám a zenész most azt nyilatkozta az rtl.hu-nak, hogy nem pénteken, hanem vasárnap történt az eset, a lap információi tévesek „mind az időpont, mind a helyszín tekintetében”.

Így mesélte el a balesetet:

Vasárnap hajnalban, útban hazafelé a helyi buliból, Mosonmagyaróvár területén történt a szerencsétlen baleset, amikor is a sofőröm figyelmen kívül hagyta a stoptáblát, aminek következtében ütköztünk a szabályosan közlekedő BMW-vel.

„Az eset után az autók utasai saját lábon szálltak ki a törött autókból, és meggyőződtünk arról, hogy egyikünk sincs életveszélyes állapotban, próbáltuk megnyugtatni egymást, miközben a BMW utasai rendőröket, mentőket hívtak, akik gyorsan a helyszínre érkeztek” – írta. Elmondta, hogy maradandó sérülést senki nem szenvedett.

„Azóta erről nincs újabb információm, a helyi rendőrök szükség esetén a sofőrömmel veszik fel a kapcsolatot. Nagyon sajnálom a történteket, remélem, mindenki mihamarabb felépül a traumából” – tette hozzá.

Nyitókép: Facebook

#Bulvár#fekete pákó#baleset#autó#mosonmagyaróvár#sofőr#bmw

Címlapról ajánljuk